Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
5 kg energi och mineraler är med till att säkra dig en topprestation och du behöver inte oroa dig för att du kommer få slut på energidryck i närmsta taget. Carbo Race är en energidryc…
Läs mer
SEK 539,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

5 kg energi och mineraler är med till att säkra dig en topprestation och du behöver inte oroa dig för att du kommer få slut på energidryck i närmsta taget. Carbo Race är en energidryck med elektrolyter från den danske producenten PurePower. Med sin höga nivå av kolhydrater, elektrolyter och mineraler tillför den kroppen energi och bibehåller vätskebalansen. Carbo Race Elektrolyt bidrar till att bibehålla uthållighetsprestationen under längrevarande uthållighetsträning och är perfekt till löpare, cykelryttare och triatleter som dyrkar motion under varma förhållande under längre tid. Dessutom är denna energidryck tillverkad i en god flädersmak och finns även i 1,5 kg och 3 kg.

Användning
Carbo Race används innan och under träning och är den ideella produkten till dig som löper, cyklar, ror och simmar i längre tid i en varm miljö och därför svettas mycket. Med denna energidryck får kroppen extra energi, vätskebalansen bibehålls och du slipper för utmattning och kramper som påverkar din prestation. Pulvret blandas med vatten. Det går 60 gram till 750 ml. Vill du läsa mer om vätske- och energiintag innan, under och efter aktivitet, kan du läsa mycket mer här.

Specifikationer

  • Innehåll: 5 kg
  • Smak: Fläder
  • Energi: Maltodextrin, fruktos
  • Surhetsreglerande medel: citronsyra
  • Mineraler: Natriumcitrat, kaliumsalter och magnesiumsalter av citronsyra.
  • Färgämne: Beta caroten
  • Upptas snabbt
  • Blandningsförhållande: 60 gram pulver till 750 ml. vatten
  • Kan användas: Innan, under och efter träning/tävling

Kvalitetsnivå
PurePower är en dansk producent av sportsnäring med hög kvalitet i fokus. Carbo Race är därmed utvecklad till dig som önskar att prestera till max. PurePower härrör från ToftCare som är en av de ledande verksamheterna i Danmark när det handlar om klinisk näring till sundhetssektorn. PurePowerprodukterna är tillverkade i samarbete med toppatleter. PurePower tillverkas under noggranna kontroller från de danska myndigheterna och Carbo Race är godkänd av dem. För att optimera produkten testas det kontinuerligt. Toft Cares långa erfarenhet med klinisk näring, ger dig de bästa energiprodukterna.

Näringsinnehåll

  Pr. 100 gram
Energi 1557 kJ / 366 kcal
Fett 0 g
- varav mättade fettsyror 0 g
Kolhydrat 92 g
- varav sockerarter 62 g
Kostfibrer 0 g
Protein 0 g
Salt 1,4 g
Magnesium 140 mg ∗37%
Kalium 750 mg

 

Dosering: 60 gram upplöses i 750 ml vatten. Ett struket 50 ml mått innehåller ca. 40 gram Carbo Race Elektrolyt.

Förvaring: Svalt (max. 25º), torrt och inte i direkt solljus.  Förvaras utom räckhåll för barn.

Av hänsyn till livsmedelssäkerheten tar vi inte livsmedel retur.

No reviews for this item.