Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Med sina 3 kg får du med Carbo Race tillräckligt energidryck för de nästa par månadernas träning. Carbo Race från det danska PurePower är en elektrolyt-energidryck, som med sina mine…
Läs mer
SEK 379,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Med sina 3 kg får du med Carbo Race tillräckligt energidryck för de nästa par månadernas träning. Carbo Race från det danska PurePower är en elektrolyt-energidryck, som med sina mineraler och näringssalter bibehåller vätskebalansen och tillför kroppen energi. Pulvret riktar sig till dig som dyrkar längrevarande sport i varm miljö och är den perfekta partnern när prestationen ska förbättras. Carbo Race Elektrolyt har en god och förfriskande smak av fläder.

Användning
Löpare, cykelryttare och triatleter är bland de sportutövare som gagnas av Carbo Race Elektrolyt-energidrycken. Med en hög aktivitetsnivå i varma omgivningar är det nästan obligatoriskt att dricka drycken innan och under träning eller tävling. Kroppen blir tillförd energi, vätska och mineraler som är med till att motverka vätskeunderskott, utmattning och kramper. Pulvret blandas med vatten, det går 60 gram till 750 ml.

Specifikationer

  • Innehåll: 3 kg
  • Smak: Fläder
  • Energi: Maltodextrin, fruktos
  • Surhetsreglerande medel: citronsyra
  • Mineraler: Natriumcitrat, kaliumsalter och magnesiumsalter av citronsyra.
  • Färgämne: Beta caroten
  • Tas snabbt upp
  • Blandingsförhållande: 60 gram pulver till 750 ml. vatten
  • Kan användas: Innan, under och efter träning/tävling

Kvalitetsnivå
Danska PurePower producerar i samarbete med toppatleter sportnäring till sportutövare. Kvalitet och tillverkning under sträng kontroll och genomtestade produkter är nyckelord för PurePowers produkter. De lyckas leverera en energidryck som inte bara har en god effekt med även smakar gott. Elektrolyt tillverkas under sträng kontroll av de danska myndigheterna, och har blivit både genomtestad och godkänd av dessa.

Näringsinnehåll

  Pr. 100 gram
Energi 1557 kJ / 366 kcal
Fett 0 g
- varav mättade fettsyror 0 g
Kolhydrat 92 g
- varav sockerarter 62 g
Kostfibrer 0 g
Protein 0 g
Salt 1,4 g
Magnesium 140 mg ∗37%
Kalium 750 mg

 

Dosering: 60 gram upplöses i 750 ml vatten. Ett struket 50 ml doseringsmått innehåller ca. 40 gram Carbo Race Elektrolyt.

Förvaring: Svalt (max. 25º), torrt och inte i direkt solljus. Bör förvaras utom räckhåll för barn.

Av hänsyn till livsmedelssäkerheten tar vi inte livsmedel retur.

No reviews for this item.