Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Carbo Race Elektrolyt är en läcker energidryck från PurePower med en härlig smak av blåbär. Du kan även få Carbo Race Elektrolyt i två andra fräscha smaker, nämligen …
Läs mer
SEK 19,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Carbo Race Elektrolyt är en läcker energidryck från PurePower med en härlig smak av blåbär. Du kan även få Carbo Race Elektrolyt i två andra fräscha smaker, nämligen apelsin och fläder. Blåbärssmaken är frisk och lämnar inte en syntetisk eftersmak som en del energidrycker kan ha tendens till. Du kan dricka den igen och igen utan att tröttna på smaken.

Carbo Race Elektrolyt är speciellt framtagen till dig som tränar/tävlar under varma förhållanden eller dyrkar en sportsgren där du svettas mycket, som t.ex cykling, MTB, löpning eller triathlon.

PurePower har utvecklat Carbo Race Elektrolyt i samarbete med professionella atleter och produkten evalueras kontinuerligt och optimeras på smak, konsistens och effekt - detta försäkrar att du får en produkt av alltid högsta kvalitet.

Användning

Denna energidryck från PurePower ser till att din kropp har den optimala mängden kolhydrater och elektrolyter under träning. Båda delar är väsentliga under träning, då kolhydraterna tillför kroppen den näring den behöver, medan elektrolyterna ser till att vätskebalansen hålls jämn - de minimerar även risken för kramper.

Produkten kan användas både innan och under träning/tävling och är till för dig som vill utveckla dig sportsmässigt och som tränar hårt.

Specifikationer

  • Carbo Race Elektrolyt
  • Smak: Blåbär
  • 50 gram
  • Energi: Isomaltulos, fruktos og maltodextrin
  • Surhetsreglerande medel: Citronsyra og natriumcitrat
  • Färg: Rödbeta och spirulina
  • Upptas snabbt
  • Blandningsförhållande: 50 gram pr. 600 ml.
  • Kan användas: Innan och under träning/tävling

Kvalitetsnivå
PurePower är en dansk producent av sportsnäring med hög kvalitet i fokus. Carbo Race är därmed utvecklad till dig som önskar att prestera till max. PurePower härrör från ToftCare som är en av de ledande verksamheterna i Danmark när det handlar om klinisk näring till sundhetssektorn. PurePowerprodukterna är tillverkade i samarbete med toppatleter. PurePower tillverkas under noggranna kontroller från de danska myndigheterna och Carbo Race är godkänd av dem. För att optimera produkten testas det kontinuerligt. Toft Cares långa erfarenhet med klinisk näring, ger dig de bästa energiprodukterna.

Näringsinnehåll

  Pr. 100 gram Pr. liter færdig drik
Energi 1607 kj / 378 kcal 1286 kj / 302 kcal
Fett 0 g 0 g
- varav mättade fettsyror 0 g 0 g
Kolhydrat 95 g 76 g
- varav sockerarter 64 g 51 g
Kostfibrer 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 1,4 g 1,1 g
     
     

Dosering: 50 gram upplöses i 600 ml vatten. Ett struket 50 ml. mått innehåller ca. 25 gram Carbo Race Elektrolyt.

Förvaring: Svalt (max. 25º), torrt och inte i direkt solljus. Förvaras utan räckhåll för barn.

Av hänsyn till livsmedelssäkerheten tar vi inte livsmedel retur.

 

No reviews for this item.