Carbo Race Electrolyte är en utsökt energidryck från Pure Power, med en frisk smak av hallon. Smaken är fräsch och fungerar inte syntetiskt, eftersom vissa energidrycker kan ha en tendens - och sedan kan du dricka den om och …
Läs mer
SEK 18,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Carbo Race Electrolyte är en utsökt energidryck från Pure Power, med en frisk smak av hallon. Smaken är fräsch och fungerar inte syntetiskt, eftersom vissa energidrycker kan ha en tendens - och sedan kan du dricka den om och om igen, utan att bli trött på smaken. D

Carbo Race Electrolyte är speciellt utvecklad för dig som tränar / tävlar under heta förhållanden eller tränar en sport där du svettar mycket - som med t.ex. cykling, MTB, löpning eller triathlon.

Pure Power har utvecklat Carbo Race Electrolyte i samarbete med professionella idrottare och produkten utvärderas kontinuerligt och optimeras för smak, konsistens och effekt - vilket alltid garanterar dig en produkt av högsta kvalitet.

Ansökan

Denna energidryck från Pure Power säkerställer att din kropp har den optimala mängden kolhydrater och elektrolyter under träning. Båda är viktiga under träning, eftersom kolhydraterna ger kroppen all näring du behöver under träning, medan elektrolyterna ser till att hålla din vätskebalans samtidigt och samtidigt minimera risken för kramper.

Produkten kan användas både före och under träning / tävling och är för dig som vill utveckla dig själv sportigt och träna hårt.

Specifikationer

  • Carbo Race Electrolyte
  • Smak: Hallon
  • 50 gram
  • Energi: Isomaltulosa, fruktos och maltodextrin
  • Snabbt absorberbart
  • Blandningsförhållande: 50 gram per 600 ml.
  • Kan användas: Före och under träning / tävling

Kvalitetsnivå
PurePower är en dansk tillverkare av sportnäring med hög kvalitet i fokus, Carbo Race Electrolyte skapas således för dig som vill ge ditt bästa. PurePower kommer från Toft Care, som i Danmark har varit ett av de ledande företagen inom klinisk näring för hälsosektorn. PurePower-produkterna har utvecklats i samarbete med toppidrottare inklusive Annika Langvad (WC MTB) och Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower Carbo Race Electrolyte tillverkas under noggrann kontroll av de danska myndigheterna och energidrycken är godkänd av de danska myndigheterna. För att optimera produkten testas den kontinuerligt. Toft Cares långa erfarenhet av att tillverka produkter för klinisk näring garanterar dig de bästa energiprodukterna.

Näringsinnehåll

Pr. 100 gram Pr. liter färdig dryck
Energi 1607 kj / 378 kcal 1286 kj / 302 kcal
Häftigt 0 g 0 g
varav mättade fettsyror 0 g 0 g
Kolhydrat 95 g 76 g
- varav socker 64 g 51 g
Kostfiber 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 1,4 g 1,1 g

Dosering : Lös upp 50 gram i 600 ml vatten. Ett strykjärn 50 ml. måttsked innehåller ca. 25 gram Carbo Race Electrolyte.

Förvaring: Kyl (max 25 °), torr och inte i direkt solljus. Bör förvaras utom räckhåll för barn.

Av livsmedelssäkerhetsskäl tar vi inte tillbaka maten.

 

EAN: 5701477936209Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.