Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
4 anmeldelser
PurePower Carbo Race Elektrolyt med apelsinsmak är en energidryck speciellt till dig som tränar/tävlar i varma omgivelser eller dyrkar en sport där du svettas mycket, som t.ex cykling, löpning, triath…
Läs mer
SEK 539,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

PurePower Carbo Race Elektrolyt med apelsinsmak är en energidryck speciellt till dig som tränar/tävlar i varma omgivelser eller dyrkar en sport där du svettas mycket, som t.ex cykling, löpning, triathlon, rodd eller MTB. Förutom kolhydrater, som är bränslet till dina muskler, har det tillsatts elektrolyter i denna energidryck.

Elektrolyter är näringssalter och mineraler som är nödvändiga för att upprätthålla en naturlig vätskebalans. När du tränar eller tävlar är det därför inte tillräckligt att bara dricka vätska undertiden, om inte elektrolyterna är iblandat i ditt intag. PurePower Carbo Race Elektrolyt är sammansatt efter de bästa standarder inom sportnäring och utvecklad med den maximala upptagningen och prestationen i tankarna. Energiprodukten utvärderas kontinuerligt i ett samarbete med en rad ambassadörer, vilka alla är elitidrottare. För att vara säker på att konsistensen, smaken och inte minst effekten är optimal, använder PurePower enbart toppidrottare till att testa deras produkter.

Användning
Genom att dricka PurePower Carbo Race Elektrolyt säkrar du dig den optimala mängden kolhydrater och elektrolyter. Genom att inta kolhydrater tillför du näring till dina muskler och när du samtidigt kombinerar det med att inta elektrolyter, hjälper det att upprätthålla din vätskebalans. PurePower Carbo Race Elektrolyt kan med fördel användas innan och under träning eller tävling. Hur mycket energidryck du bör dricka och hur ofta du bör dricka det, beror på vilken sport du utövar.

MTB, BMX eller handboll är explosiva sportsgrenar och PurePower Carbo Race Elektrolyt kan användas både innan, under och efter aktiviteten. Energidrycken ska bara intas om aktiviteten överstiger 45 minuter.

PurePower Carbo Race Elektrolyt kan även användas till uthållighetsaktiviteter såsom cykling, simning, triathlon och löpning. Vetenskapliga undersökelser visar att din förmåga att vara uthållig förbättras drastiskt vid hjälp av korrekt energi- och vätskeintag.

Specifikationer

  • Innehåller: 5 kg
  • Smak: Apelsin
  • Energi: Maltodextrin, fruktos
  • Surhetsreglerande medel: citronsyra
  • Mineraler: natriumclorid,kaliumsalter av ortophosporsyra, magnesiumsalter av citronsyra.
  • Färgämne: beta caroten
  • Upptas snabbt
  • Blandingsförhållande: 60 gram pulver till 750 ml. vatten
  • Kan användas: Innan och under träning/tävling

Kvalitetsnivå
PurePower är en dansk producent av sportnäring med hög kvalitet i fokus. Carbo Race Elektrolyt är därför tillverkad till dig som vill prestera ditt alla yttersta. PurePower härrör från Toft Care, som har varit en av de ledande verksamheterna i Danmark när det handlar om klinisk näring till sundhetssektorn. PurePowerprodukterna utvecklas i samarbete med toppatleter. PurePower Carbo Race Elektrolyt tillverkas under noggrann kontroll av de danska myndigheterna och energidrycken är godkänd av dessa myndigheter. För att optimera produkten testas den kontinuerligt. Toft Cares långa erfarenhet med tillverkning av produkter till klinisk näring ger dig de bästa energiprodukterna.

Näringsinnehåll

  Pr. 100 gram Pr. liter færdig drik
Energi 1600 kj / 380 kcal 960 kj / 228
Fett 0 g 0 g
- varav mättade fettsyror 0 g 0 g
Kolhydrat 96 g 77 g
- varav sockerarter 34 g 27 g
Kostfibrer 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 1,5 g 1,2 g
Magnesium 45 mg ∗15% 36 mg ∗ 12%
Kalium 250 mg 200 mg

% av rekommenderat dagligt intag för vuxna och barn från 11 år.

Dosering: 60 gram upplöses i 750 ml vatten. En struken 50 ml doseringsmått innehåller ca. 25 gram Carbo Race Elektrolyt.

Förvaring: Svalt (max. 25º), torrt och inte i direkt solljus. Förvaras utan räckhåll för barn.

Av hänsyn till livsmedelssäkerheten tar vi inte livsmedel retur.

2019-07-07
Jeg bruger det til det team af kører af historiske racerbiler hvor vi har det meget varmt. Prøvet de første gang på SPA til et løb hvor der var mellem 30-38 gr. Alle på teamet fik det udleveret torsdag til lørdag . Det hjalp helt vildt. Søndag kørte vi uden .Der var mine kører helt færdige. Super produkt.
2018-05-16
2015-05-27
Jeg var ude på en cykeltur på 120km og havde to dunke med produktet med. Produktet giver rigtig god energi i bentøjet og virker 100% efter hensigten, desværre smager det afskyeligt. Jeg har prøvet mange forskellige typer energitilskud og denne lever helt op til andre produkter rent energimæssigt, men jeg ville ikke købe det igen pga. smagen.
2014-08-05
smager godt