Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Carbo Race Neutral från PurePower är en energidryck som du har möjlighet för att smaksätta själv. Carbo Race Neutral är sammansatt efter de högsta standarderna inom sportsnäring o…
Läs mer
SEK 135,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Carbo Race Neutral från PurePower är en energidryck som du har möjlighet för att smaksätta själv. Carbo Race Neutral är sammansatt efter de högsta standarderna inom sportsnäring och är utvecklad med maximal upptagning och effekt i tankarna. Energiprodukterna utvärderas löpande genom ett samarbete med en rad ambassadörer, vilka alla är toppidrottare. Detta gör att smaken, konsistensen och effekten av PurePowers produkter är optimal.

Användning
Carbo Race Neutral används till att blanda en energidryck med hjälp av vatten - detta ger en neutral smak. Du kan även blanda det i din favoritdryck och på så sätt få en energidryck du aldrig tröttnar på. Sportsdrycken innehåller kolhydrater, vilket är bränsle för dina muskler. Sammansättningen av maltodextin och fruktos ger dig den rätta energidrycken. Carbo Race Neutral kan med fördel användas före eller under träning. Hur mycket energidryck du behöver och hur ofta du bör dricka den beror på vilken sport du dyrkar.

MTB, BMX eller handboll är bl.a exempel på explosiva sportsgrenar där PurePower Carbo Race kan användas både innan och under aktivitet. Observera att energidrycken enbart ska intas om aktiviteten överstiger 45 minuter.
Vetenskapliga undersökningar visar att din uthållighetsförmåga förbättras drastiskt vid korrekt energi- och vätskeintag. Du kan läsa mycket mer om det här.

Specifikationer

  • Smak: Neutral
  • Innehåll: 1 kg
  • Surhetsreglerande medel: Citronsyra
  • Antioxidant: Dikaliumphat
  • Upptas snabbt
  • Blandningsförhållande: 10 gram Carbo Race Neutral pr. 1 dl. vätska
  • Kan användas: Innan och under aktivitet

Kvalitetsnivå
PurePower är en dansk producent av sportsnäring med hög kvalitet i fokus. Carbo Race är därmed utvecklad till dig som önskar att prestera till max. PurePower härrör från ToftCare som är en av de ledande verksamheterna i Danmark när det handlar om klinisk näring till sundhetssektorn. PurePowerprodukterna är tillverkade i samarbete med toppatleter. PurePower tillverkas under noggranna kontroller från de danska myndigheterna och Carbo Race är godkänd av dem. För att optimera produkten testas det kontinuerligt. Toft Cares långa erfarenhet med klinisk näring, ger dig de bästa energiprodukterna.

 

Näringsdeklaration
  Pr. 100 g
Energi (kJ/kcal) 1620/380
Protein (g) 0
Kolhydrat (g) 95
- varav sockerarter (g) 3
Fett (g) 0
- varav mättade fettsyror (g) 0
Kostfibrer (g) 0
Salt (g) 0,04

Ingredienser: 100% Maltodextrin.

Dosering: 10 gram Carbo Race Neutral pr. 1 dl vätska. Den neutrala smaken gör det möjligt att tillsätta den i de flesta livsmedel och kan drickas både varm och kall.

Av hänsyn till livsmedelssäkerheten tar vi inte livsmedel retur.

No reviews for this item.