Detta blad ska användas som det yttre bladet på en trippel vevsats. Bladet har en BCD-dimension på 96 mm och passar växelkombinationen 3 x 11 växlar. Bladet har 40 tänder och kan användas i kombination med ett 30 tandblad oc…
Läs mer
SEK 1 759,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Detta blad ska användas som det yttre bladet på en trippel vevsats. Bladet har en BCD-dimension på 96 mm och passar växelkombinationen 3 x 11 växlar. Bladet har 40 tänder och kan användas i kombination med ett 30 tandblad och ett 22 tandblad. Shimano har tillverkat bladet på en otroligt hög kvalitetsnivå, som bland annat har resulterat i ett lätt blad som ger tyst och exakt växel.

Ansökan
Bladet måste monteras på trippelvevar för mountainbikes, och bladet kan endast användas med 30 och 20 tandblad. Om du letar efter ett MTB-blad av högsta kvalitet som passar en trippel vevsats, kan det här bladet mycket väl vara den rätta lösningen för dig.

Specifikationer

  • Modell: Shimano XTR-blad med 40 tänder
  • Material: aluminium
  • BCD-dimensioner: 96 mm
  • Antal tänder: 40
  • Antal borrhål: 4 hål
  • Passar Shimano vevsats: FC-M9020
  • Används för mountainbikes med 3 blad
  • Bladet kan endast användas med ett 30 tandblad och ett 22 tandblad

Montering
Du kan läsa Shimanos monteringsanvisning innan bladet monteras. Inga nya bultar och muttrar ingår i vevsatsen, men det är tänkt att du använder de bultar och muttrar som redan finns på vevsatsen. Du kan med fördel ge bultarna lite fett före montering.

Kvalitet
Shimano delar upp alla sina komponenter i olika grupper beroende på kvaliteten på varje komponent. Detta blad är en del av Shimano XTR-gruppen, som är den bästa gruppen inom bergcykelkomponenter. I den här översikten kan du se en översikt över alla Shimano-komponentgrupper.

Underhåll
Bladet kräver nästan inget underhåll bara en snabb rengöring efter varje cykeltur i skogen. Genom att rengöra bladet efter användning kan du förlänga livslängden på din kedja och samtidigt optimera sannolikheten för en lätt och exakt växel.

EAN: 4524667396574Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.