Med denna 34 tänders klinga från Shimano får du en helt fantastisk klinga, som passar till 2 x 11 växlar. Du kan använda klingan på både FC-M9000 vevpartiet och FC-M9020 vevpartiet. Klingan ska användas i kombination med 24 t…
Läs mer
SEK 1 895,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Med denna 34 tänders klinga från Shimano får du en helt fantastisk klinga, som passar till 2 x 11 växlar. Du kan använda klingan på både FC-M9000 vevpartiet och FC-M9020 vevpartiet. Klingan ska användas i kombination med 24 tänders klinga. Shimano har med denna klinga framställt en oöverträffbar kvalitetsprodukt, som kännetecknas genom den låga vikten. Med denna klinga får du ett otroligt precist växelbyte.

Användning
Klingan är en av de bästa MTB-klingorna på marknaden som passar till vevparti med 2 klingor. Klingan har ett BCD-mått på 96 mm och består av 34 tänder. Du kan endast använda klingan på mountainbikes med 2 klingor: en med 34 tänder och en med 24 tänder.

Specifikationer

  • Modell: Shimano XTR klinga med 34 tänder
  • Material: Aluminium
  • BCD-mått: 96 mm
  • Antal tänder: 34
  • Antal bulthål: 4 hål
  • Passar till Shimano vevparti typer: FC-M9000 og FC-M9020
  • Används till mountainbikes med 2 klingor
  • Klingan kan endast användas tillsammans med en 24 tänders klinga

Montering
Vi rekommenderar att du följer Shimanos monteringsvägledning när du vill montera klingan på vevpartiet. Monteringsvägledningen är bifogad som en pdf-fil, under produkttexten. Klingan ska monteras med hjälp av de 4 bultarna och muttrarna som sitter på ditt vevparti. Det medföljer inte nya bultar och muttrar. Det är en fördel att smörja bultarna med lite fett innan montering, eftersom denna smörjning kommer underlätta justeringen av skruvarna vid ett senare tillfälle.

Kvalitetsnivå
Denna Shimano-klinga är framställd i en mycket låg vikt. Med denna klinga får du ett otroligt bra växelbyte. Klingan är en del av Shimanos komponentgrupp XTR, som är den absolut bästa MTB-grupper. Shimanos komponenter är indelade i olika grupper beroende på komponenternas kvalitet.

Underhåll
Denna Shimano-klinga kräver minimalt med underhåll. Du ska bara hålla klingan ren från smuts. Vi rekommenderar att du tvättar av klingan efter varje cykeltur, vilket även bidrar till att förlänga kedjans levnadstid. Utöver detta så ger en rengjord klinga även en bättre cykelupplevelse.

EAN: 4524667630821

Inga recensioner för denna produkt.