Denna XT-klinga från Shimano är en MTB-klinga av mycket hög kvalitet. Klingan passar till trippelt XT vevparti och klingan kan endast användas i kombination med en 30 tänders och en 22 tänders klinga. Klingan ska användas på …
Läs mer
SEK 799,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Denna XT-klinga från Shimano är en MTB-klinga av mycket hög kvalitet. Klingan passar till trippelt XT vevparti och klingan kan endast användas i kombination med en 30 tänders och en 22 tänders klinga. Klingan ska användas på FC-M8000 vevpartiet.

Användning
Denna 40 tänders MTB-klinga är en del av den näst bästa Shimano komponentgrupp XT. Klingan kan endast användas på trippelt vevparti och de två övriga klingorna ska ha 22 respektive 30 tänder. Denna M8000 klinga har ett BCD-mått på 96 mm.

Specifikationer

  • Modell: Shimano XT klinga med 40 tänder
  • Material: Aluminium
  • BCD mått: 96 mm
  • Antal tänder: 40
  • Antal bulthål: 4
  • Passar till Shimano vevparti typer: FC-M8000
  • Används till mountainbikes med 3 klingor
  • Klingan kan endast användas tillsammans med en 30 tänders och en 22 tänders klinga

Montering
Shimanos monteringsvägledning är bifogad som pdf-fil under denna produkttext. Vi rekommenderar att du följer Shimanos vägledning när du monterar klingan på ditt vevparti. Smörj bultarna med fett innan du monterar klingan på vevpartiet.

Kvalitetsnivå
Denna M8000 klinga med 40 tänder är Shimanos största 11 speed klinga till XT vevpartiet med 3 klingor. Fördelen med denna klinga är att den ger ett bra växelbyte, samtidigt som klingan har en låg vikt. Klingan befinner sig i Shimanos XT-grupp, som är Shimanos näst bästa mountainbike-komponentgrupp.

Underhåll
Klingan kräver nästan ingen underhåll men det är en fördel att hålla klingan ren från smuts. Genom att tvätta av klingan efter varje cykeltur kommer du förlänga kedjans levnadstid, samtidigt som du behåller det stabila växelbytet.

EAN: 4524667677901

Inga recensioner för denna produkt.