Shimano har framställt denna klinga till användning på ett dubbelt FC-M8000 vevparti 2 x 11 speed. Klingan har ett BCD-mått på 96 mm och 38 tänder. Du kan endast använda denna klinga i kombination med en 28 tänders klinga som…
Läs mer
SEK 585,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Shimano har framställt denna klinga till användning på ett dubbelt FC-M8000 vevparti 2 x 11 speed. Klingan har ett BCD-mått på 96 mm och 38 tänder. Du kan endast använda denna klinga i kombination med en 28 tänders klinga som även passar till FC-M8000 vevpartiet.

Användning
Du ska använda denna klinga till din mountainbike, som använder ett dubbelt FC-M8000 vevparti. Klingan befinner sig på Shimanos näst bästa kvalitetsnivå och du är därmed garanterad en oöverträffbar kvalitetsprodukt.

Specifikationer

  • Modell: Shimano XT klinga med 38 tänder
  • Material: Aluminium
  • BCD-mått: 96 mm
  • Antal tänder: 38
  • Antal bulthål: 4 hål
  • Passar till Shimano vevparti typer: FC-M8000
  • Används till mountainbikes med 2 klingor
  • Klingan kan endast användas tillsammans med en 28 tänders klinga

Montering
Du ska montera klingan med hjälp av de 4 bultarna och muttrarna som sitter på vevpartiet. Eftersom du ska använde de bultar och muttrar som sitter på vevpartiet så medföljer inte nya. Vi har bifogat Shimanos monteringsvägledning under denna produkttext och vi rekommenderar att du läser denna i samband med monteringen.

Kvalitet
Med denna 38 tänders Shimano klinga får du en produkt av mycket hög kvalitet. Under framställningen av denna klinga har Shimano varit fokuserad på att framställa en lätt klinga som ger ett stabilt och effektivt växelbyte. Shimano har delat in deras komponenter i olika grupper, beroende på vilken kvalitet de har. Denna klinga är en del av Shimanos näst bästa MTB-komponentgrupp XT.

Underhåll
Du bör rengöra klingan efter varje cykeltur, eftersom detta ger de bästa förutsättningarna för ett precist och stabilt växelbyte. Du kommer även förlänga kedjans levnadstid men en ren klinga.

EAN: 4524667677949

Inga recensioner för denna produkt.