Shimano har framställt denna 34 tänders klinga till ett dubbelt FC-M8000 vevparti. Du ska använda denna klinga i kombination med en XT 2 x 11 växlars klinga med 24 tänder. Shimano har delat in deras komponenter i olika gruppe…
Läs mer
SEK 595,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Shimano har framställt denna 34 tänders klinga till ett dubbelt FC-M8000 vevparti. Du ska använda denna klinga i kombination med en XT 2 x 11 växlars klinga med 24 tänder. Shimano har delat in deras komponenter i olika grupper, beroende på kvalitet. Denna klinga befinner sig på Shimanos näst bästa nivå inom MTB-komponenter. Fördelen med denna klinga är att det kan bidra till att säkerställa ett precist och stabilt växelbyte.

Användning
Denna klinga ska användas till 2 x 11 växlar och klingan kan endast användas tillsammans med en 24 tänders klinga. Klingan ska användas på Shimanos dubbla XT vevparti. Klingan har ett BCD-mått på 96 mm och består av 34 tänder.

Specifikationer

  • Modell: Shimano XT klinga med 34 tänder
  • Material: Aluminium
  • BCD mått: 96 mm
  • Antal tänder: 34
  • Antal bulthål: 4
  • Passar till Shimano vevparti typer: FC-M8000
  • Används till mountainbikes med 2 klingor
  • Klingan kan endast användas tillsammans med en 24 tänders klinga

Montering
När du ska montera denna 34 tänders klinga på ditt dubbla vevparti så ska du använda de 4 bultarna och muttrarna som redan sitter på vevpartiet. Det medföljer inte nya bultar och muttrar till denna klinga. Det är en fördel att smörja de 4 bultarna med fett innan du monterar klingan på vevpartiet. Vi rekommenderar att du läser Shimanos monteringsvägledning i samband med monteringen av denna klinga. Vägledningen hittar du under denna text.

Kvalitetsnivå
Denna Shimano-klinga ligger på den näst bästa kvalitetsnivå inom mountainbikes och klingan bidrar därför till ett mycket bra och stabilt växelbyte.

Underhåll
Det rekommenderas att du håller klingan ren från smuts men klingan behöver ingen ytterligare rengöring. Du kommer förlänga kedjans levnadstid om du håller klingan rengjord. Samtidigt behåller du det stabila växelbytet.

EAN: 4524667677925

Inga recensioner för denna produkt.