Parfymfri variant av sporttvättmedlet 2205-DN. Detta Zebla sporttvättmedel är parfymfritt och neutraliserar samt tar bort luktmolekyler vid varje tvätt, helt utan tillsatsämnen. Träningskläderna luktar ofta illa, p.g.a. att …
Läs mer
SEK 116,00
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 799,- Gratis frakt*
vid 799 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Parfymfri variant av sporttvättmedlet 2205-DN.

Detta Zebla sporttvättmedel är parfymfritt och neutraliserar samt tar bort luktmolekyler vid varje tvätt, helt utan tillsatsämnen. Träningskläderna luktar ofta illa, p.g.a. att luktmolekylerna i sportkläderna inte är vattenupplösliga. Om du använder Zebla Sporttvättmedel så slipper du detta problem. Om du har en produkt som du inte vill tvätta ihop med andra textiler, på grund av lukten, så kan du använda Zebla luktborttagare.

Användning
Om Zebla sporttvätt används till maskintvätt av normalt smutsiga kläder så är doseringen 50 ml per tvätt, vid högst 60 grader. Om kläderna är mycket smutsiga så ska du tillsätta ytterligare 15 ml. Vid riktigt illaluktande eller leriga kläder så är det en fördel att lägga kläderna i blöt några timmar innan tvätt. Tvättmedlet är särskilt ämnat till cykelkläder, sportunderkläder, skidunderkläder, skidsockor, löparkläder och andra kläder som är utsatta för mycket svett. Det kan även användas som handtvättmedel och är därför bra att ha med på semestern.

Specifikationer

  • 500 ml flaska med skruvlock
  • Får inte användas vid tvätt av ull eller silke
  • Kan användas till maskintvätt och handtvätt
  • Kan användas till tvätt i högst 60 grader
  • Tar bort dålig lukt, varje gång
  • Parfymfri

Kvalitetsnivå
Zebla sporttvättmedel är producerat i Danmark och företaget har stor fokus på att använda återvinningsbart emballage. Produkten är framställd utan parabener, Fluorescens, methylisothiazolinone (MI) och parfym. Därför är det väl ämnat för allergiker.

EAN: 5712625000147

Inga recensioner för denna produkt.