Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Med Mavic Cold Ride svettundertröja så kan du vara säker på att kunna hålla dig varm och torr när du tränar. Detta är en långärmad svettröja med en isolerande effekt,…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Med Mavic Cold Ride svettundertröja så kan du vara säker på att kunna hålla dig varm och torr när du tränar. Detta är en långärmad svettröja med en isolerande effekt, som samtidigt ger en perfekt transport av fukt, absorberar kroppens värme och ökar andningsbarhet, vilket upprätthåller den rätta kroppstemperaturen. Denna långärmade svettröja fungerar som ett basplagg till den kvinnliga cyklisten och gör din cykeltur ännu mer komfortabel. Silikon på ryggen, vid midjan, ger din kropp en bra hållning på cykeln. Dessutom har materialet 5 gånger snabbare svettransportering än vanlig polyester.

Användning
Mavic Cold Ride svettröjan med långa ärmar vänder sig till kvinnor. Svettröjan är bra till de lite kyligare cykelturerna, då du behöver ett isolerande basplagg med perfekt fuktavledning.

Specifikationer

  • Färg: Vit
  • Material: 49% polyamid, 47% polyester, 4% elastan
  • Termoreglering
  • Sömlös
  • Svettransporterande
  • Ergonomiskt formad krage

Kvalitetsnivå
Denna svettundertröja från Mavic är det idealiska basplagget för dig som vill ha en bra fuktavledning, isolering och ökad komfort under kyliga månader. Cold Ride tröjan är utrustad med en ergonomisk formad krage, som skyddar nacken, och är uppbyggd utifrån en sömlös konstruktion.

Underhåll
Denna svettundertröjan från Mavic kan tvättas i 60 grader. Tröjan bör tvättas med ett sporttvättmedel.

Vägledande storleksguide

Storlek Bröst Midja
X-small 79-82 61-64
Small 83-87 65-69
Medium 88-93 70-75
Large 94-99 76-81
X-Large 100-105 82-87

 

 

No reviews for this item.