Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
2 anmeldelser
Denna SKS-pump är designad till att sitta fastspänd på pakethållare med pumpmontering men kan naturligtvis även sitta på andra ställen på cykeln eller i cykeltröjan bakfickor. …
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna SKS-pump är designad till att sitta fastspänd på pakethållare med pumpmontering men kan naturligtvis även sitta på andra ställen på cykeln eller i cykeltröjan bakfickor. Pumpen är tillverkad i hård plast och passar till alla ventiltyper. Den ger ett tryck på upp til 6 bar/86 PSI, som är tillräckligt för de flesta cyklar. Här får man en bra pump till priset.

Användning
Pumpen är fjädrande i handtaget, så den kan fastspänd längs pakethållaren eller ramen. Den är därför bra att ha på sin cykel, eftersom du aldrig glömmer den. Eftersom pumpen är mycket lätt att ta av och på så är det också ett enkelt föremål att stjäla. Därför rekommenderar vi att du tar den med, när du parkerar cykel under en längre tid. Pumpen passar till alla ventiltyper. Den finns i olika storlekar så du ska bara välja den pump som motsvarar de invändiga mått du har på hållaren till pumpen.

Specifikationer

  • Färg: Sort
  • Passar till ramar med invändigt mått på 225-240 mm, 245-260 mm, 265-280 mm, 305 - 320 mm
  • Pumpar upp till 6 bar / 86 PSI
  • Passar till alla ventiler
  • Vikt: 115 gram (storlek 265-280 mm)
  • Material: Övervägande hård kvalitetsplast

Montering
För att anpassa pumpen till de olika ventiltyperna ska packningen i pumphuvudet bara vändas runt. Pumpen är med sin fjädrande effekt lätt att placera på pakethållaren.

Kvalitetsnivå
Pumpen är av god kvalitet och man får mycket för pengarna, jämfört med andra pumpar i samma prisklass.

Underhåll
Det är bra att ge själva stämpeln lite syrafri olja ibland, speciellt om pumpen sitter på cykeln utomhus. Detta smörjer packningarna och håller pumpen tät. Angående pumphuvudet så finns det packningar där som också ska sluta tätt. För att optimera levnadstiden på dessa är det viktigt att man använder rätt huvud till rätt ventil. Ge eventuellt packningarna lite syrafri olja ibland.

2015-09-22
den ene pumpe virker fint, den anden var ikke i orden så den smed jeg ud .......der er ingen retur seddel med så gad ikke det ekstra arbejde :-)
2014-06-02
Endeligt kan man få pumper, der passer, og så til en fornuftig pris