Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
GripGrabs klassiska Women's No Show Sock är en ankelkort, komfortabel strumpa som är producerad i lätta material. Strumpans No Show-profil gör att ankeln inte är täckt. På hälen sitter…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

GripGrabs klassiska Women's No Show Sock är en ankelkort, komfortabel strumpa som är producerad i lätta material. Strumpans No Show-profil gör att ankeln inte är täckt. På hälen sitter en liten ”tapp” som motverkar att det stramar runt hälsenan och förhindrar att sockan glider ner.

Användning
Materialet Coolmax® mesh gör att strumpan andas och är idealisk till cykling i varma miljöer, även i spinningsalen. Strumpan kan användas till träning i allmänhet, t.ex. cykling, aerobics, fitness m.m. De öppna mesh-zonerna gör även att strumpan har en bra andningsbarhet och en bra värmeavledning.

Specifikationer

  • Färg: Grå
  • Lätt Coolmax® mesh
  • Öppna mesh-zoner

Kvalitetsnivå
GripGrab är ett danskt märke som håller hög kvalitet på sina produkter. Därför kan du som konsument vara säker på att du får bra och slittåliga material, som är testade innan produktion.

Underhåll
Material: 40% polyakryl, 29% polyester, 20% polyamid, 7% bomull, 4% polyuretan. Strumporna kan maskintvättas med kläder i samma färg. De får inte torktumlas, strykas, kemtvättas, vridas eller blekas.

No reviews for this item.