Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410 35 01 88
Assos H RallyInnerShorts S7 är perfekta innershorts till dig som vill cykla med lösa shorts, men samtidigt vill ha komforten från ett par tighta cykelshorts. Dessa shorts är utrustade med en kudde, som f&…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Fraktfritt vid SEK 599,00

Assos H RallyInnerShorts S7 är perfekta innershorts till dig som vill cykla med lösa shorts, men samtidigt vill ha komforten från ett par tighta cykelshorts. Dessa shorts är utrustade med en kudde, som förhindrar sittsår och irriterad hud under de längre cykelturerna. Stödkuddarna är perfekta för dig som kör MTB, eftersom de skyddar vid fall.

Användning
Dessa innershorts från Assos vänder sig till kvinnor och används till all slags cykling, men primärt till MTB. H RallyInnerShorts S7 är designade för att arbeta tillsammans med de andra kläderna från samma serie, nämligen shasha climaRange från Assos, men kan såklart användas under ett par baggy cykelshorts från ett annat märke.

Specifikationer

  • Färg: Svarta
  • Material: 78% polyamid, 22% elastan
  • 2 textiler, 6 mönster och 10 komponenter
  • Med kudde
  • Med stödkuddar i sidorna
  • Låg vikt
  • Ergonomisk design

Kvalitetsnivå
Detta är ett par flexibla innershorts, framställda av 2 textiler, 6 mönster och 10 komponenter. Den ergonomiska designen vänder sig till de kvinnliga formerna och ökar komforten väsentligt, tillsammans med kudden och stödkuddarna i sidorna. Det elastiska materialet ger rörelsefrihet och flexibilitet.

Underhåll
Tvätta gärna dessa shorts i 30 grader med ett sporttvättmedel.

Vägledande storleksguide

Storlek               Omkrets höft

Str. XS                86 cm

Str. S.                 90 cm

Str. M.                100 cm

Str. L                   102 cm

Str. XL                110 cm

No reviews for this item.