Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Fraktfritt vid SEK 599,00

Fantastisk däcktång från Park Tool, så montering samt underhåll blir enkel och komfortabel. Däcktången är tillverkad med starka käftar i stål, medan ett vinyltäckt handtag ger en god komfort i händerna under användning. Käftarna kan dessutom justeras så de passar till volymen på de vanligaste däcken.

Användning
Under montering av cykeldäck kan det hända att däcken inte sitter korrekt invändigt på fälgen. Med denna tång kan man lösa denna uppgift, genom att pumpa upp däcket hårt och därefter vrida däcket på plats med denna tång. Vi rekommenderar att du använder däckmonterings-vätska från Schwalbe, som smörjs på däckkanten hela vägen runt, innan montering och pumpning.

Specifikationer

  • Däcktång Park Tool modell PTS-1
  • Material: Stål med vinyltäckt handtag, som ger god komfort
  • Längd 320mm
  • Käftbredd 80mm
  • Käftarna kan justeres så de kan användas på däckvolym på 23 - 70 mm
  • Vikt 720 gram

Kvalitetsnivå
Park Tool är ett professionellt cykelverktyg, designad till bästa möjliga reparation av cyklar, på snabbast möjliga sätt. Park Tool tillverkar endast verktyg och arbetsstativ till cyklar och har över 50 års erfarenhet. Verktyget används av många fackfolk, eftersom det har en lång hållbarhet även vid användning många gånger om dagen. Väldigt många cykelentusiaster använder också Park Tool-verktyg för att få den korrekta monteringen samt en lång och säker hållbarhet. Park Tool lever för verktyg och spenderar varje dag på att utveckla och förbättra existerande verktyg, för att hela tiden anpassa sig till den skiftande marknaden. Park Tool produceras och utvecklas i USA.

Underhåll
Det kräver inte så mycket underhåll av denna däcktång från Park Toll men du får gärna använda ett par droppar olja på gängan, när du använt den ett tag. Därmed behålls den funktionella nivån.

2016-12-04
Det er julegave