Frakt från 59 SEK 365 dagars returrätt

Billiga cyklar online

Vi säljer billiga cyklar online och här hittar du vår stora översikt över både barn- junior- och vuxencyklar, MTB, BMX, el-cyklar, enhjulingar och racer-cyklar.

Alla våra cyklar är av väldigt hög kvalitet och tillverkade av de senaste och de starkaste materialen.

Tillsammans med de offentliga transportmedlen, så har cykeln varit den mest föredragna transportformen sedan 1890. Idag utgör personbilden en stor roll inom transport men cykeln är, för många, fortfarande det föredragna transport- och motionsmedlet. Särskilt i de större städerna där det har blivit ett överflöd av bilar, så är den bästa transporten aningen cyklar, tåg eller buss.

Idag kan man få cyklar till alla, både barn, unga och vuxna. Här hittar du cyklar till alla ändamål. Till exempel motionscyklar som racer- MTB och BMX-cyklar. Även enhjulingar har tagit en plats i vårt samhälle.

(El-cyklar hos Cykelpartner)

Håll cykeln i gott skick

Cykeln ska skötas : De 7 viktigaste punkterna på din cykel

Det är allt för många som inte sköter sig cykel. Kom ihåg de 7 viktigaste punkterna:

  • Bromsar- Cykelns viktigare säkerhetsutrustning
  • Kedja- Den svaga punkten om den inte hålls spänd och välsmord
  • Vev- Cykelns maskinrum och den hårdast belastade delen
  • Styrlager- Helt avgörande för cykelns och din manövrerings-förmåga
  • Hjul och ekrar- Cykelns rörliga delar som ska vara korrekt spända
  • Däck och slangar- De kritiska kontaktpunkterna med vägen
  • Växlar- Ser till att du får ut det optimala när du kör

Cyklar fås med olika egenskaper

Som du säkert redan vet så kan man få cyklar med många olika egenskaper, så du som användare har möjlighet att hitta en som passar just din plånbok och till rätt ändamål. Det är en stor skillnad på om du kör mountainbike i skogen eller bara använder cykeln genom stan till jobb eller skola. Om man bara cyklar till arbetet eller liknande så ställs det inte alls samma krav som om man kör offroad mtb eller cykellopp på racer-cyklar.

Vi rekommenderar att du, först och främst, funderar på vilka krav du har på din cykel, utefter ändamål och därefter tittar igenom vårt utbud, för att hitta den cykel som passar bäst för dig eller den du kanske ska köpa cykeln till. Vi har naturligtvis flera kompetenta cykelmekaniker som sitter redo vid telefonen och snabbt kan vägleda dig till den rätta cykeln, som passar till dina behov.

Cykelstorlek- Ramstorlek

Om du är håller på att ta reda på vilken cykelstorlek du ska ha, så rekommenderar vi att du tittar på xxxx, där du hittar en massa information om cykelstorlekar. Om du fortfarande tvekar, så kan du naturligtvis ringa eller skriva till oss. Hitta relevant information under Kontakt, längs upp på sidan eller klicka här.

Ny cykel i present eller liknande

Om du letar efter en födelsedagspresent, julklapp eller en gåva av en annan anledning, så är en cykel en väldigt bra idé. Vi kan leverera snabbt, på 1-2 dagar och hjälper gärna till med val av cykel samt storlek.

En del cyklar ska monteras lite samt justeras när de kommer och då sitter våra kompetenta tekniker redo på telefon och e-mail för att hjälpa dig, så du eller den du ger presenten till snabbt kan komma ut och cykla.