Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Dessa cykelväskor med Hello Kitty har måtten B:230 x H:200 x D: 80 mm och kan därmed användas vid cykling till dagis, skolan eller på en tur med kompisarna, då barnet kan ha med leksaker eller…
Läs mer
SEK 255,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Dessa cykelväskor med Hello Kitty har måtten B:230 x H:200 x D: 80 mm och kan därmed användas vid cykling till dagis, skolan eller på en tur med kompisarna, då barnet kan ha med leksaker eller idrottskläder. Väskorna kan hängas över pakethållaren och monteras fast med 2 st. kardborreband.

Användning och montering
Hello Kitty-väskan är väl ämnad som extra förvaring, oavsett om barnet ska till dagis, skolan eller kompisar. Cykelväskan har ett handtag på toppen, som gör det enkelt att ta med sig väskan. Väskan läggs över pakethållare och det finns 2 st. kardborreband som ska sättas fast på pakethållaren.

Specifikationer

  • Modell: Hello Kitty
  • Färg: Rosa med Hello Kitty
  • Mått: B: 230 x H: 200 x D: 80 mm
  • Kardborreband
  • Handtag
  • Styva kanter

Kvalitetsnivå
Väskan har styva kanter, som gör det enklare för barnet att lägga ner saker i väskan. Dessutom så är väskan utrustad med ett handtag, så barnet enklare kan ta med sig väskan.

Underhåll
Väskan kräver minimalt med underhåll, men om väskan blir smutsig, så kan det torkas av med vatten och ett milt rengöringsmedel. Undvik att använda starka rengöringsmedel.

No reviews for this item.