Denna kvinnors cykeltröja ger solida möjligheter för en optimal upplevelse på cykeln, med en viss andningsförmåga och hållbara tendenser som spelar in. Cykeltröjan har en härdande och andaseffekt med en blandning av merinoul…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Denna kvinnors cykeltröja ger solida möjligheter för en optimal upplevelse på cykeln, med en viss andningsförmåga och hållbara tendenser som spelar in. Cykeltröjan har en härdande och andaseffekt med en blandning av merinoull och tencel som kan ge en transport av fukt och svett. Detta gör att kroppen kan hålla sig torr och passande under hela cykeln. Denna ventilationseffekt ger goda möjligheter till en högpresterande förmåga där kroppen både kan tillåtas andas och bli tempererad. Cykeltröjan är också designad efter kroppens högsta behov och anatomiska förmågor så att kläderna inte kommer att bry sig på vägen.

Ansökan
Zephyr Lite Tee från Mons Royale tillhandahåller unika specifikationer för användaren så att en maximal och bekväm prestanda kan byggas på cykeln. Cykeltröjan kan användas i många olika sammanhang, men tyget är perfekt för användning under varma förhållanden.

Specifikationer

 • Mons standardpassning för stor komfort och hållbarhet
 • Hög hals för perfekt körning
 • Inkrementella sömmar med delning vid sidan
 • Integrerad torkning av solglasögon
 • Anti-odour
 • Svett- och fukttransport
 • 140 gsm Merino / Tencel-blandning
 • Material:
  • 60% merinoull
  • 40% Tencel

kvalitetsnivå
Mons Royale tillhandahåller allt de har när man producerar produkter med en hög procentsats av komfort och funktionalitet som en förutsättning. Detta har kommit till världen genom ett urval av fasta material och funktionella design som kan uppfylla naturens förväntningar för användaren. Detta har erbjudit dem en världsomspännande försäljning där även den enskilda kunden kan delta i rally. Kunden kan därför vara säker på att köpa produkter från Mons Royale.

Underhåll
Underhåll av denna cykeltröja kan endast göras genom att tvätta den i en mjuk tvätt med sporttvättmedel eller ulltvättmedel. Detta ger det bästa resultatet och bevarar de unika specifikationerna för tyget och garanterar en lång livslängd. Vi rekommenderar dock inte att du använder en torktumlare efter tvätt.

Guide storlek guide

små Medium stor Extra stor
Bröst 90 - 97 cm 97 - 104 cm 104 - 111 cm 111 - 118 cm
Midja 76 - 83 cm 83 - 90 cm 90 - 97 cm 97 - 104 cm
Höft 89 - 96 cm 96 - 103 cm 103 - 110 cm 110 - 117 cm
i sömmen 79 - 81 cm 81 - 83 cm 83 - 85 cm 85 - 87 cm

Available variants:

S, MDenna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.