Med denna smarta KICKR Core cykeltrainer från Wahoo Fitness, kan du fortsätta din träning hemma i vardagsrummet, när vädret inte tillåter cykling utomhus. Denna Core-version av Wahoos populära KICKR-trainer är ett säkert val …
Läs mer
SEK 8 989,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Med denna smarta KICKR Core cykeltrainer från Wahoo Fitness, kan du fortsätta din träning hemma i vardagsrummet, när vädret inte tillåter cykling utomhus. Denna Core-version av Wahoos populära KICKR-trainer är ett säkert val för den prismedvetna cyklisten. Du får en solid cykeltrainer med upp till 1800 watts motstånd, som kan simulera stigningar på upp till 16%.

Användning
Denna cykeltrainer är naturligtvis kompatibel med i praktiskt taget alla träningsappar som använder både ANT+ och bluetooth. KICKR Core har direct mount, vilket betyder att du monterar cykeln direkt på cykeltrainern, utan verktyg. Detta ger en mycket realistisk känsla när du cyklar och en mer intensiv träningsupplevelse.

 Specifikationer

  • 1800 watts motstånd
  • Direct Drive
  • Kan simulera upp till 16% stigning
  • Kompatibel med Wahoo Climp och Kickr Headwind
  • ANT+, ANT+ FE-C och Bluetooth smart kompatibel
  • Mätning av watt med precision på +/- 2%
  • Kompatibel med bl.a. Zwift, Trainerroad och Bkool-software
  • Vikt: 18 kg
  • Tystgående
  • Passar till hjulstorlekar från 24" till 29"

Kvalitetsnivå
Med Kickr Core får du en mer prisvänlig version av den populära smart trainer från Wahoo. Även om priset är sänkt väsentligt så har kvalitén inte sjunkit med samma motsvarighet. Du får därför fortfarande en cykeltrainer från översta hyllan. Du ska däremot vara uppmärksam på att kassett inte är inkluderat på denna Kickr-version. Du ska därför köpa till en 8, 9, 10 eller 11 speed SRAM eller Shimano-kassett.

Underhåll
Wahoo KICKR cykeltrainern är underhållsfri men vi rekommenderar att du torkar av den efter varje träningspass, om det har kommit svett på den.
OBS! Om du upplever fel på din Wahoo-produkt så står Wahoo till rådighet, för att snabbare och bättre kunna hjälpa dig vidare. Wahoo svara inom 24 timmar och kan kontaktas här: https://eu.wahoofitness.com/contact

EAN: 853988006522

2019-03-25
Det er en fantastisk direkte hjemmetræner som sagtens kan være ond i sulet på vej op ad Alpe d’Huez. Næsten lydløs 👍🏻
2019-01-14
Dejlig tung og forbindes uden problemer til cykel applikationer. Elsker at der ikke er et baghjul at passe.