Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Om du vill hålla formen när vädret är dåligt, så är denna Tacx Vortex Smart Cykeltrainer det perfekta valet. Med en cykeltrainer kan du koppla på cykeln och fullföra din tr&aum…
Läs mer
SEK 4 035,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Fraktfritt vid SEK 599,00

Om du vill hålla formen när vädret är dåligt, så är denna Tacx Vortex Smart Cykeltrainer det perfekta valet. Med en cykeltrainer kan du koppla på cykeln och fullföra din träning, oavsett väder och vind. Denna Vortex Cykeltrainer är en interaktiv smart-trainer, som har många fantastiska funktion, som bland annat elektro-broms samt uppkoppling till software. Med denna Tacx Vortex Smart Special Edition har du uppkoppling oavsett om det är på Tacx software eller på en tredjeparts mjukvara, som BKOOL eller andra. Du kan därför träna och tävla ihop med andra.

Användning
När det inte är cykelväder så kan du i lugn och ro sitta inomhus och träna så länge du vill, istället för att ha dåligt samvete över att du missar ett träningspass. Med denna Vortex Cykeltrainer kan du få maximalt motstånd på upp till 950 Watt. Tacx Vortex-cykeltrainern kan anslutas till software, så du snabbt och enkelt kan använda Tacx app eller tredjeparts mjukvara. På det sättet kan du välja just precis den software som passar bäst till din träning, ditt tempo och dagsform. Observera att denna budle inte har Tacx Upgrade Smart mjukvara, men den kan köpas till separat.

Specifikationer

  • Färg: Vit och blå
  • Kompatibel med tredjeparts software
  • Ljudsvag
  • Stand-alone funktion
  • Kommunicerar trådlöst via ANT+ och Bluetooth
  • Motstånd på upp till 950 Watt
  • Underhållsfri
  • Stigning upp til 7%
  • Paketet innehåller: Vortex Smart cykeltrainer inkl. block till framhjul, ANT+ antenn och 700x23c cykeltrainer-däck

Kvalitetsnivå
Vortex-trainern kommunicerar trådlöst via ANT+ och Bluetooth, med hjälp av din smartphone elelr surfplatta. Cykeltrainern har allt du behöver, när du vill använda den på iPad, iPhone, Android-enheter samt PC. Din prestationsdata kan ses på flera enheter samtidigt, som på din smartphone, cykeldator och sportklocka. När cykeltrainern inte är ansluten till en enhet så fungerar den genom att din motstånden höjs när din hastighet gör detsamma. Vortex-cykeltrainern kan användas till både race- och MTB-cyklar. Vi rekommenderar alltid att man använder en träningsmatta, till att skona golvet och hålla svetten borta.

Underhåll
Denna Tacx Vortex Smart cykeltrainer är underhållsfri och behöver bara en rengöring ibland.

No reviews for this item.