Tacx har uppdaterat deras populära Neo 2 cykeltrainer med denna nya Neo 2T. Cykeltrainern har bl.a.a blivit ännu mer realistisk att köra på. Stigningar och sprint känns mycket mer som ute på landsvägarna, eftersom motorn har …
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Tacx har uppdaterat deras populära Neo 2 cykeltrainer med denna nya Neo 2T. Cykeltrainern har bl.a.a blivit ännu mer realistisk att köra på. Stigningar och sprint känns mycket mer som ute på landsvägarna, eftersom motorn har byggts om, så trainer presterar mer och har ett mer realistiskt motstånd, redan vid en fart på 3 km/h. Den nästa förbättringen du kommer märka är att cykeltrainern nu nästan blivit ljudlös. Det beror på den nya designen, där placeringen av de magnetet som skapar motstånden har ändrats. Det har tagit bort det "visslande" ljudet, när vinden från svänghjulet passerade över magneterna.
Du får naturligtvis fortfarande de många teknologier från den gamla modellen. Så du kan se fram emot en komfortabel och innovativ träning! Neo 2 klarar stigningar på upp till 25% och dessutom ett motstånd på upp till 2200 watt.
Cykeltrainern kommunicerar trådlöst via både Bluetooth och ANT+ med diverse smartphones, surfplattor och datorer, så du kan använda de träningsappar du föredrar. Kadens-mätningen har gjorts mer precis, eftersom det finns en kontaktlös sensor. Man har även förbättrat pedaltramps-analysen i denna uppdaterade version. Med i paketet, när du köper en cykeltrainer från Tacx, får du en cykeltrainer, riser block (så cykeln står rakt) samt låsringar till kassett och quick release på 5 mm. Du får dessutom ett rabattkort till Tacx egna Upgrade Smart software.

Användning
Tacx Neo 2T är perfekt till vinterhalvårets inomhusträning, när vädret inte är så bra. Cykeltrainern är nästan ljudlös, så du inte stör din familj eller grannar. Du kan använda Neo 2T till både racer- och  MTB-cyklar. Vi rekommenderar givetvis att du använder en träningsmatta under cykeltrainern, för att skydda golvet och minska eventuella vibrationer från golvet samt slippa svett på golvet. Neo 2T kan kommunicera med de allra flesta enheter med Tacx app eller tredjeparts-appar. Enheten kan även användas utan att kopplas upp på appar och kan t.o.m. användas utan ström. Denna stand alone-teknologi fungerar genom att motståndet stiger när hastigheten stiger.

Specifikationer

 • Färg: Svart/Turkos
 • Kan användas utan ström
 • Casette body; passar till Shimano och SRAM
 • Ny kassett ska köpas till Campagnolo
 • Stigning upp till 25%
 • Mycket tyst
 • Stand alone-funktion
 • Kommunicerar trådlöst via ANT+ och Bluetooth
 • Motstånd på upp till 2200 Watt
 • Underhållsfri
 • Paketet innehåller: Neo 2 Smart Cykeltrainer, block till framhjul, låsringar till kassett, Quick release (5 mm), discount card för Upgrade Smart

Montering
Montering av denna cykeltrainer är ganska enkel. Kassetten sätts på cykeltrainern, varefter cykeln sätts på. Framhjulet sätts i medföljande riser block, för att stabilisera hjulet. Var uppmärksam på att det krävs en Shimano kassett-avdragare för att montera av och på kassetten på denna modell.

Kvalitetsnivå
Tacx är en av de ledande producenter av cykelutrustning. Företaget har mer än 30 års erfarenhet av utveckling av produkter till både amatörer och professionella. Det är genom en nära kunddialog som produkterna har fått den kvalitet de har idag. Tacx produkter har dessutom använts under flera professionella cykellopp.

Underhåll
Denna cykeltrainer kräver inget underhåll förutom en tvätt ibland. Dessutom blir det inget slitage på cykeltrainern.

 

 

EAN: 8714895058405

Inga recensioner för denna produkt.