Fraktfritt vid
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
1 anmeldelser
Denna Tacx Blue Matic cykeltrainer används speciellt till uppvärmning före ett lopp eller träning. Du kan också använda den efter ett lopp, när musklerna ska kylas ner och du vill minska sk…
Läs mer
SEK 1 929,00
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid
'

Denna Tacx Blue Matic cykeltrainer används speciellt till uppvärmning före ett lopp eller träning. Du kan också använda den efter ett lopp, när musklerna ska kylas ner och du vill minska skador. Om du vill upprätthålla din träning och gärna tränar hemifrån, så är denna cykeltrainer det optimala valet för dig.

Användning
Tacx Blue Matic är medelmodellen av Tacxs cykeltrainers. Blue Matic kan både användas till MTB- och racercyklar, men vi rekommenderar alltid att man skaffar ett däck till cykeltrainers. Denna cykeltrainer kan ge ett motstånd på upp till 700 watt och ser till att du alltid har ett optimalt motstånd under din träning.

Specifikationer

  • Modell: T2650
  • Färg. Blå
  • Motstånd upp till 700 Watt
  • Magnetbroms
  • För MTB- och racercyklar
  • Underhållsfri
  • Paketet innehåller: Blue Matic cykeltrainer, Quick release (5 mm)

Kvalitetsnivå
Blue Matic har en magnetbroms med permanenta magneter. Du styr själv, på styret, vilken av de tio olika positionerna du vill ha. Under träningen stiger motståndet ju snabbare du cyklar. Den robusta ramen står fast på marken och är mycket användarvänlig, bland annat för att den kan monteras snabbt.

Underhåll
Denna Blue Matic cykeltrainer kräver inget underhåll, men det är alltid bra att torka av den efter behov.

EAN: 8714895039725

2018-10-19
Meget bedre end forventet. Jeg kan få pulsen op og holde en god times træning uden problemer.