Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Kinetic har uppdaterat deras populära Rock and Roll Smart fluid-trainer, så den inte bara är världens enda fritt rörliga flui-trainer men även har inbyggd app-tillgång via ANT + ™, A…
Läs mer
SEK 5 265,00
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Fraktfritt vid SEK 599,00

Kinetic har uppdaterat deras populära Rock and Roll Smart fluid-trainer, så den inte bara är världens enda fritt rörliga flui-trainer men även har inbyggd app-tillgång via ANT + ™, ANT + ™ FE-C och Bluetooth®. Det betyder att du kan få en otroligt äkta simulerad cykelupplevelse, men en cykel som rör sig från sida till sida, så det känns som du kör på landsvägen. Samtidigt kan du tävla mot vännerna på de största cykelrutterna i världen, via träningsappar som Kinetic Fit, Bkool, Zwift, TrainerRoad, Rouvy, Kinomap och FulGaz. Ihop med denna smart trainer får du en månads gratis abonnemang på Premium Smart-paketet i Kinetic Fit, så du kan testa om appen är något för dig.

Användning
Nu när Rock and Roll Smart 2 cykeltrainer har fått ANT+anslutning kan du överföra data från din träning direkt till din cykeldator från t.ex. Garmin. Den precist kalibrerade fluid-motståndsenheten i cykeltrainern ger dig ett naturligt motstånd, som justeras efter hur mycket du trampar. Du behöver med andra ord inte justera motståndet via en app, utan kan istället koncentrera dig på att cykla.

Specifikationer

  • Inkluderar 1 månads gratis abonnemang på Premium Smart-paket i Kinetic Fit träningsapp
  • Kinetic trainers är kompatibla med i stort sett alla cyklar. För cykler med thru-bakaxel krävs Kinetic Traxle thru axel-adapter
  • Patenterad ram simulerar den äkta känslan av cykling på landsväg
  • Progressivt fluid-motsånd ger tystgående, realistisk cykling
  • Passar på 22” till 29” hjulstorlek
  • Stor diameter på rull reducerar slitage på däck
  • Stabil, hållbar ram
  • Gummitäckta, glidsäkra stöd

Kvalitetsnivå
Denna cykeltrainers fluid-motståndsenhet justerar automatiskt motståndet när du tränar på den. Ju snabbare du kör, desto större motstånd. Trainers är gjord av lätta, men solida material, som har lång levnadstid så du kan njuta av den i många år. Ramen är stabil, så du inte riskerar att välta, och står säkert med sina gummitäckta och glidsäkra stöd.

Underhåll
Du kan torka av denna cykeltrainer med en fuktig trasa om den blir smutsig. Utöver detta kräver den inget särskilt underhåll. Du kan fälla ihop dess ben, så den får plats i en garderob och med det stora handtaget är den enkel att flytta runt i huset. För att skydda golvet under cykeltrainern mot svett och slittage, så kan du köpa en träningsmatta.

No reviews for this item.