Fraktfritt vid
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Du får marknadens kanske bästa cykeltrainer i denna prisklass med Kinetics Road Machine Smart 2. Inte bara är priset överkomligt men cykeltrainer är också enkel att använda. Tack vare medf…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2020-03-01
Förr 3839,00
SEK 3 436,69
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid
'

Du får marknadens kanske bästa cykeltrainer i denna prisklass med Kinetics Road Machine Smart 2. Inte bara är priset överkomligt men cykeltrainer är också enkel att använda. Tack vare medföljande Kinetic inRide 3 Power Sensor får du precis mätning av din träning och du kan ansluta din cykeltrainer till en lång rad träningsappar.

Användning
Denna cykeltrainer kan användas ihop med populära träningsappar som Kinetic Fit, Bkool, Zwift, TrainerRoad, Rouvy, Kinomap, The Sufferfest och FulGaz via ANT + ™, ANT + ™ FE-C och Bluetooth®. Den app-baserade träningen blir här kombinerad med en fluid-trainer, som själv justerar motståndet, allt efter hur hårt du cyklar. Ju hårdare du cyklar, desto större motstånd. Detta ger en mycket naturlig känsla av landsvägscykling.

Specifikationer

  • Inkluderar 1 månads gratis abonnemang av Premium Smart paket i Kinetic Fit träningsapp
  • Ladda ner Kinetic Fit app till iOS eller Android
  • Kenetic-trainers är kompatibla med i stort sett alla cyklar. För cyklar med thru-bakaxel krävs Kenetic Traxle thru axel-adapter
  • Tystgående och realistisk cykling
  • Passar på 22” till 29” hjulstorlek
  • Stor diameter på rulle reducerar slitage på däck
  • Stabil, hållbar ram
  • Gummitäckta, glidsäkra fotstöd

Kvalitetsnivå
Du får här en otroligt bra cykeltrainer till ett mycket bra pris. Du behöver inte köpa till extra sensorer, utan kan njuta av den rätta landsvägskänslan från den precist kalibrerade fluid-enheten. Med den nya ANT+ anslutningen kan du t.o.m. överföra din träningsdata direkt till t.ex. en dator från Garmin™, en stationär dator eller liknande.

Underhåll
Du kan torka av denna cykeltrainer med en fuktig trasa om den blir smutsig. Utöver detta kräver den inget särskilt underhåll. Du kan fälla ihop dess ben, så den får plats i en garderob och med det stora handtaget är den enkel att flytta runt i huset. För att skydda golvet under cykeltrainern mot svett och slittage, så kan du köpa en träningsmatta.

No reviews for this item.