Kinetic är nu tillbaka med deras första direct drive cykeltrainer. Denna Kinetic R1 ger dig optimal träning, med naturliga rörelser när du cyklar. Det beror bl.a. på att den kan svänga upp …
Läs mer
SEK 10 935,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Kinetic är nu tillbaka med deras första direct drive cykeltrainer. Denna Kinetic R1 ger dig optimal träning, med naturliga rörelser när du cyklar. Det beror bl.a. på att den kan svänga upp till 20 grader från sida till sida, precis som du skulle göra när du cyklar utomhus. Den elektroniska cykeltrainern använder ANT+™, ANT+™ FE-C och Bluetooth® för att ansluta till en rad träningsappar, som t.ex. Kinetic Fit, Bkool, Swift, TrainerRoad och FulGaz, så du kan tävla mot vännerna och mäta krafterna på de mest utmanande rutterna i världen.

Användning
Kinetic R1 är mycket tystgående och kan enkelt packas ihop, så den får plats i en städskrubb. Det gör den perfekt till hemmabruk, när vinterkylan, blåst och regn gör landsvägslivet surt. När du är hemma är det enkelt att koppla cykeltrainern i en elkontakt men om du är iväg på ett lopp och vill använda cykeltrainer till att värma upp eller varva ner efter ett lopp, så kan du använda den utan el. En egenskap som du inte hittar så ofta bland andra high-end cykeltrainers.

Specifikationer

 • Kinetic R1 inkluderar 6 månaders gratis abonnemang på Premium Smart-paket i Kinetic Fit träningsapp
 • Rock and Roll teknologi. Enda Direct-Drive tariner med fri rörelse på över 10 grader
 • Max lutning: 20% - Max motstånd: 2000 watt
 • Precisions-kalibrerat motsånd med +/- 3% noggrannhet
 • Massivt svänghjul för realistiskt race
 • Ansluts till populära tränings-software via ANT+™, ANT+™ FE-C och Bluetooth® FTMS
 • Kompatibel med 130 mm och 135 mm quick release-nav och 142 mm samt 148 mm thru axlar
 • Hopfällbar och med ergonomisk bärhandtag, för enkel förvaring och transport
 • Enkelt byte (utan verktyg) mellab cykel och trainer (med extra frinav-kit)
 • Interaktivt elektroniskt motstånd kontrollerar din prestation
 • Ansluts till PC via USB-port, för pålitlig direkt anslutning
 • Kontrollerat motstånd simulerar förändrningar i terrängen i träningspass och virtuella rutter

Kvalitetsnivå
Denna cykeltrainer ger ett motstånd på upp till 2000 watt, vilket är mer än de flesta cyklister kan klara av. Du får därmed en optimal träning, även när du kör hårt. Det stora svänghjulet är nästan ljudlöst, även när du cyklar snabbt, vilket din familj (och eventuella grannar under) kommer att uppskatta.

Underhåll
Du kan torka av denna cykeltrainer med en fuktig trasa om den blir smutsig. Utöver detta kräver den inget särskilt underhåll. Du kan fälla ihop dess ben, så den får plats i en garderob och med det stora handtaget är den enkel att flytta runt i huset. För att skydda golvet under cykeltrainern mot svett och slittage, så kan du köpa en träningsmatta.

EAN: 851061001983

Inga recensioner för denna produkt.