Här får du den helt nya Elite Suito-T-motionscykeln som gör träning i hemmet enklare och bekvämare. Trots sitt relativt låga pris håller motionscykeln en otroligt hög nivå med bl.a. 15% simulerad lutning, en wattmätning med e…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Här får du den helt nya Elite Suito-T-motionscykeln som gör träning i hemmet enklare och bekvämare. Trots sitt relativt låga pris håller motionscykeln en otroligt hög nivå med bl.a. 15% simulerad lutning, en wattmätning med en precisionsavvikelse på bara 2,5% och en enorm effekt på 1900w vid 40km / h och hela 2900w vid 60km / h).

Ansökan
Suito-T från Elite kommer som "plug and play" redo. Dvs. att det bara tar några minuter från uppackningen tills du kan köra. Den är sålunda försedd med ett upphöjningsblock för framhjulet. Allt du behöver göra är att dra stödbenen åt sidan så att motionscykeln är ordentligt planterad på golvet, sedan ta bort bakhjulet på din cykel och montera den i din nya Elite Suito, då är du redo att träna! Du kan använda motionscykeln tillsammans med praktiskt taget alla vanliga tränarappar, men om du inte har ett abonnemang ingår en gratis testperiod för Swift med motionscykeln så att du kan komma igång omedelbart. Observera att kassetten inte ingår, så du måste använda kassetten från din cykel eller så kan du köpa en kassett.

Specifikationer

  • Levereras stigare / framhjulsstöd
  • Kassettyp som passar tränaren är Shimano HG-typ med 11 växlar
  • Svänghjul: 3,5 kg
  • Maximal simulerad ökning: 15%
  • Maximalt motstånd: 1900w
  • Noggrannhet: +/- 2,5%
  • Kompatibel med: ANT + FE-C, ANT + Power, ANT + Speed & Cadence, Bluetooth FTMS (Trainer Control), Bluetooth Power, Bluetooth Speed & Cadence
  • Axelkompatibilitet: 130/135 Quick Release, 142 × 12 genom axel.
  • Adaptrar ingår (Dessutom kan en 148 × 12 Boost-adapter köpas)
  • Vikt: 14,5 kg

Kvalitetsnivå
Elite är ett mycket respekterat varumärke inom cykling. Företaget har specialiserat sig på motionscyklar, dricksflaskor och flaskhållare sedan 1979. Du får därför en produkt som är resultatet av många års erfarenhet och expertis inom området. Elite spenderar mycket tid på forskning, så deras produkter är alltid bland de absolut bästa på marknaden.

Underhåll
Motionscykeln behöver inte underhållas utan kan torkas av med en våt trasa. Det kan också vara en idé att köpa en träningsmatta så att svett inte kommer på golvet.

EAN: 8020775039137Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.