Shimano har uppdaterat deras populära sortiment av vintercykelskor med denna MW501-cykelsko. Vinterskon är perfekt till off road-cykling och byggd till att klara både de våta samt kalla perioderna på året. Skon håller dina fö…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Shimano har uppdaterat deras populära sortiment av vintercykelskor med denna MW501-cykelsko. Vinterskon är perfekt till off road-cykling och byggd till att klara både de våta samt kalla perioderna på året. Skon håller dina fötter varma men låter dem samtidigt andas, tack vare den inbyggda Dryshield-membranen, som är 100% vind- och vattentät. Invändigt är skon fodrad med mjukt fleece, som håller dina fötter varma och sköna i regn, vind och kallt väder. För extra skydd är ankeln täckt med Neopren, vilket håller värmen inne och vatten samt smuts ute. Det är enkelt att stänga skon med Shimanos Speed Lacing-system, så du snabbt kan justera skon så den övre delen sitter tätt runt foten.

Användning
Shimano-skon är designad till Off Road, Trail, MTB och XC. Här får du en cykelsko som är speciellt användbar under den kalla hösten och på vintern. SH-MW500 är kompatibel med SPD-klossar.

Specifikationer

  • Färg: Svart/Grå
  • Vikt: 890 gram (str. 42)
  • Off Road, MTB och Trail sko
  • Vind- och vattentätt Dryshield®
  • Innersula med fleecefoder, som ger en bra isolering
  • Yttersula i gummi
  • Värmeisolerande
  • OBS: Klossar köpes separat (se relaterade varor).

Kvalitetsnivå
Du får en otroligt skön MTB-sko, som är designad till att hålla fötterna varma under de kalla och våta perioderna på året. Man har lagt vikt på kvalitet och komfort. Skon är mycket bekväm att ha på och med sitt smarta stängsystem kan du vara säker på att du kan stänga skon rätt, utan att blockera blodomloppet i foten. Dessutom får du en sko som är värmeisolerande, som har en yttersula i gummi och som kommer leva upp till de krav som ställs på en vinter-cykelsko.

Hitta rätt storlek
Det är viktigt att du väljer rätt storlek när du ska köpa cykelskor. Därför ska du mäta din fot från hälen och fram till den längsta tång och sen hitta rätt storlek i tabellen nedan. Det är normalt att man behöver ett nummer större i cykelskor än vanliga skor. Vi rekommenderar att man mäter bägge fötter, eftersom det ofta kan vara skillnad på dem. Se till att du står upp när du mäter foten och lägg till ca 5 mm extra.

Nedanstående tabell är vägledande och utarbetad av Shimano. På grund av skillnad i bredd på fötter kan det förekomma avvikelser, även om du valt rätt storlek utifrån måtten.

Skostorlek Invändigt mått i mm
38 238
39 245
40 252
41 258
42 265
43 272
44 278
45 285
46 292
47 298
48 305

 

Inga recensioner för denna produkt.