Från Lake får du här ett par MXZ200 vinterskor, som är speciellt designad till dig som älskar mountainbike. Skorna håller inte bara dina fötter varma och sköna när du cyklar, du kan även använda den när du går av cykeln, efte…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Från Lake får du här ett par MXZ200 vinterskor, som är speciellt designad till dig som älskar mountainbike. Skorna håller inte bara dina fötter varma och sköna när du cyklar, du kan även använda den när du går av cykeln, eftersom de är designade för att gå i. En perfekt sko för pendlaren, som inte vill byta mellan vanliga skor och cykelskor. Skorna har bra luftcirkulation, även om du har tjocka sockar. Tack vare inbyygt vattentätt membran så behöver du inte oroa dig för våta tår och vid tårna har man även lagt in 3M Thinsulate-fodring, vilket ger extra värme och komfort.

Användning
Denna cykelsko från Lake er allsidig. Den är designad till MTB, men är även populär bland pendlare, som vill ha bra skor till vinterhalvåret, som de kan använda både när de cyklar och nått fram till destinationen.

Specifikationer

 • Färg: Svart
 • Skosnören
 • Material:
  - Ovansida: Läder
  - Sula: Vibram Nylon
 • Vattentät membran
 • 3M Thinsulate fodring vid tår
 • Passar till alla vanliga MTB-klossar (Medföljer inte)
 • OBS: Klossar köper separat (se relaterade varor)

Kvalitetsnivå
Skon är producerad i läder, genom en ekologisk, vegetabilisk process. Denna traditionella metod ger en fullkomligt naturlig look och en längre hållbarhet. Sulan är gjord i Vibrams komfortabla Nylon, som är tillräckligt hårt för att kunna användas till cykling men fortfarande flexibelt nog för att vara bekvämt på alla slags ytor.

Undehåll
Vi rekommenderar att du smörjer dina skor med läderfett, för att skydda dem bättre.

Fotstorlek i mm Sko-storlek
263,5 - 266 42
270,5 - 273 43
276,5 - 280 44
283,5 - 286 45
290,5 - 293 46
296,5 - 300 47
303,5 - 306 48
Inga recensioner för denna produkt.