Cykelsits/Cykelstol

Vi säljer cykelbarnstolar och Bulldog cykelsitsar till din cykel. En cykelstol/cykelbarnstol är ett väldigt bra sätt att transportera ditt barn på, om det ännu inte har lärt sig att cykla eller om ni cyklar i tät trafik. Barnet sitter i barnstolen antingen framför eller bakom dig.

Cykelbarnstolar från Yepp, Hamax, Bulldog, Polisport och Qibbel

Att välja en barnstol till sin cykel är inte en lätt uppgift. Det finns många olika typer av cykelstolar att välja mellan och det finns också olika placeringar. Här hos Atredo.se kan vi erbjuda billiga priser på cykelbarnstolar och vi har väldigt bra erbjudanden på cykelstolar från kända producenter som Yepp, Polisport, Römer m.m. Cykelstolar kan användas på de flesta cyklar men man ser dem oftast på mountainbikes, citybikes och andra typer av vardagscyklar.

Denna kategori är uppdelade i följande underkategorier:

Cykelstol för montering bak på cykeln

Av säkerhetssynpunkt rekommenderar många att man väljer en cykelbarnstol som är monterad bak på cykeln. När barnet är placerad bakom den vuxna så är barnet mer skyddat från väderförhållanden som regn och snö. Nackdelen med en cykelstol som är monterad bak på cykeln är att barnet inte har lika bra utsikt som i dem som är monterade fram.

Cykelstol för montering fram på cykeln

Om man väljer en cykelstol att sätta fram på cykeln, så kan man antingen välja mellan en cykelbarnstol att montera på styret eller en som man sätter fast på stången på en herrcykel. Cykelstolar som man monterar på stången har funnits i många år och kallas ofta för Bulldog cykelsits. Den andra varianten för montering fram är cykelstolen som ska monteras på cykelns styre. Denna typ av cykelstol ger mer stöd än en Bulldog cykelsits.

Cykelstol montering

Du hittar också ett stort utbud av tillbehör till cykelbarnstolar. Vi har försökt göra kategorierna mer överskådliga genom att dela upp tillbehören i två underkategorier. I kategorin ”Cykelstol montering” hittar du ett stort utbud av beslag för montering. Om du behöver ett extra beslag till en cykelstol, så är det här du hittar det.

Tillbehör till cykelstolar

I kategorin ”Tillbehör till cykelstolar” har vi samlat alla de delar som du kan byta ut eller köpa till din cykelstol. Här hittar du ett stort utbud av sitsar, fotstöd, selar, bokstäver och nycklar till cykelstolar.

Cykelstolar till flera cyklar

Något annat man bör överväga innan man köper en cykelbarnstol är om man ska använda den till en cykel eller om man ska flytta stolen från en cykel till en annan. Om man har intentionen att använda sin cykelstol på flera cyklar, så blir det enklare om man köper en cykelstol med ett beslag som gör att man kan ta loss cykelstolen med ett enkelt klick. Med denna typ av cykelbarnstol så köper man ett extra beslag till de andra cyklarna och sen kan man enkelt flytta cykelstolen fram och tillbaka mellan cyklarna.

Billiga cykelstolar

Det finns många billiga cykelstolar på marknaden men här hos Atredo.se har vi valt att bara erbjuda dig bra kvalitetsstolar, som vi har erfarenhet av och som håller i många år. Vi köper hem många barnstolar till cyklar och därför kan vi erbjuda dig marknadens bästa cykelstolar till ett billigt pris, som lever upp till standarden och har en lång hållbarhet.

Cykelbarnstolar i fina och trendiga färger

Det finns många kriterier när man ska köpa en ny barnstol till sin cykel och för några är färgen viktigt, då man gärna vill ha en cykelbarnstol i samma färg eller matchande färg till sin cykel, kläderna man oftast använder eller något helt annat. Andra vill bara ha en billig cykelbarnstol och för de allra flesta så spelar säkerheten en stor roll.
Om man vill ha en riktigt trendig cykelstol och hänga med i modet så kan man, med fördel, titta efter cykelbarnstolar från Yepp. Yepp är inte billigast på marknaden men de vinner det ena testet efter det andra och är väldigt bra på att följa tidens trend samt komma med nya färger.
Man har i många år kunnat köpa Yepp i de vanligaste färgerna: svart, blå, röd, orange och grön, men sen presenterades en rosa cykelstol och senast en väldigt fin lila cykelbarnstol för montering både fram och bak.