Det kan vara en väsentlig del av din säkerhet i trafiken, genom att ha reflekterande föremål så att du kan ses i tid. Här kan det här reflexarket hjälpa till med det, eftersom det är tillverkat med 8 bitar smarta och praktis…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2030-12-31
Förr 27,60
SEK 24,84
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Det kan vara en väsentlig del av din säkerhet i trafiken, genom att ha reflekterande föremål så att du kan ses i tid. Här kan det här reflexarket hjälpa till med det, eftersom det är tillverkat med 8 bitar smarta och praktiska "Smileys" som enkelt kan klistras in på ditt favorittransportmedel, väska eller plagg. Här kan det hjälpa till att ge ett roligt skott till din dag.

Ansökan
Detta reflekterande ark från Atredo hjälper till med ett praktiskt och smart objekt för din säkerhet i trafiken, där du fortfarande kan ha ett roligt utseende. Reflektorerna kan användas för många ändamål, vare sig det är en påse, transportmedel eller kläder, det ger en uppriktig service till användaren. Observera att innan du monterar dessa reflekterande ark bör du rengöra och avfetta ytan som de ska sitta på, för optimal vidhäftning.

Specifikationer

  • Färg: reflekterande gul
  • Design: Smiley
  • Måttblad: 23,5 x 17 cm
  • Mått Smiley: 7 cm

kvalitetsnivå
Atredo är husets eget märke, där vi inte släpper komfort och funktionalitet i våra produkter för skojs skull. Produkterna har kommit igenom ett noggrant urval för vår optimerande produktlinje, som erbjuds kunden till ett konkurrenskraftigt pris. Produkterna är en del av vår vision att ingen borde kunna tas bort med byxor ner till cykelutrustning, så att du kan minska vardagens problem och brister på cykeln. Kunden kan därför vara säker när han köper produkter från Atredo.

EAN: 5712934007707Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.