Här kan vi erbjuda ett roligt och praktiskt paket med 8 självhäftande "Jazz-händer", vilket gör det användbart för många ändamål, där du måste vara synlig i trafiken och samtidigt kunna ha ett dekorativt utseende. Detta gör …
Läs mer
Förr 27,00
SEK 24,30
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Här kan vi erbjuda ett roligt och praktiskt paket med 8 självhäftande "Jazz-händer", vilket gör det användbart för många ändamål, där du måste vara synlig i trafiken och samtidigt kunna ha ett dekorativt utseende. Detta gör att du kan dekorera din bil, väska eller plagg.

Ansökan
Detta reflekterande ark är tillverkat med reflektorer som kan sätta foten på gatan samtidigt som det är en viktig del av din säkerhet i trafiken. De reflekterande klistermärkena bör helt enkelt klistras in på dina transportmedel, väska eller kläder. Observera att innan du monterar dessa reflekterande ark bör du rengöra och avfetta ytan som de ska sitta på, för optimal vidhäftning.

Specifikationer

  • Färg: reflekterande gul
  • Ämne: hand
  • Måttblad: 23,5 x 17 cm
  • Mät hand: 7x5,5 cm

kvalitetsnivå
Atredo är vårt eget märke här i huset, där vi försöker göra upplevelsen i trafik och på cykeln bättre. Produkterna ges till kunder genom ett noggrant urval av produkter till vår produktlinje, där bekväma och mycket funktionella produkter ges till ett konkurrenskraftigt pris. Kunden kan därför vara säker på att köpa produkter från Atredo, där kunden är det absoluta centrumet för våra produkter.

EAN: 5712934007714Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.