Cykellyktor, reflexer etc.

Vi har ett STORT utbud av cykellyktor. Med över 60 olika cykellyktor har vi lyktor till allas behov.

Vi säljer följande typer av cykellyktor: Dynamo, diod, halogen och magnet-cykellyktor.

Alla våra lyktor är billiga, då våra priser håller sig långt under de vägledande butikspriserna. På en del cykellyktor kan du spara ända upp till 35%!

Hos oss hittar du alltid de senaste och lagliga cykellyktor till ett billigt pris. Vi är noga med säkerhet och håller oss uppdaterade omkring lovgivningen på området och du kommer därför alltid kunna se på våra cykellyktor om de håller för det senaste lagkravet. Alla våra lyktor är registrerade i vårt system med batteritid, avstånd och andra viktiga upplysningar för dig som användare.

Lite om vikten av cykellyktor

Det är väldigt viktigt att din cykel är utrustad med cykellyktor när du färdas i trafiken, oavsett om det är i skymningen eller när det är mörkt. Dessvärre har många tendens att glömma deras lyktor efter en lång och ljus sommar, då lyktor inte varit nödvändigt.

Om du har körkort, så har du säkert upplevt många gånger att det plötsligt dyker upp en skepnad, som du lika gärna kunde ha missat, eftersom personen inte hade cykellyktorna tända.

Du som cyklist kanske ser bilen enkelt, men personen i bilen har ingen chans att se en cykel utan lyktor! Därför är det viktigt att du tar detta ämne seriöst, särskilt om du har barn! De ska lära sig från barnsben att man inte åker någonstans på sin cykel utan cykellyktor. Detta gäller även om man räknar med att komma hem innan det blir mörkt. Det är nämligen lätt att man kommer hem senare än man trodde.

Det finns inga ursäkter för att inte ha lyktorna med eller fastmonterade på cykeln. Dynamolyktan har funnits länge och på senare tid har magnetlyktor kommit mer och mer. Varken dynamo eller magnetlyktor kräver batteri och därför är det bra att skaffa några såna lyktor om man har en tendens att glömma sina cykellyktor.

Använd huvudet-Kör med cykellyktor!