Snyggt säkerhetskabellås med justerbart nummerlås till barn. Låset har en längd på 120 cm och en diameter på 10 mm. Låset fås i blå, grön och rosa. Det kan användas som stöldskydd, så du undviker att ditt barns cykel plötslig…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Snyggt säkerhetskabellås med justerbart nummerlås till barn. Låset har en längd på 120 cm och en diameter på 10 mm. Låset fås i blå, grön och rosa. Det kan användas som stöldskydd, så du undviker att ditt barns cykel plötsligt är borta.

Användning
Du kan använda låset till barncyklar, för att skydda den mot stöld. Låset är 120 cm långt och är därmed långt nog att låsas fast vid t.ex. ett cykelställ. Innan låset används första gången så ställer du siffrorna på standardkombinationen 0000 och öppnar låset. Vrid nollställningsknappen medurs och välj den önskade kombinationen. Rotera sen nollställningsknappen moturs. Bekräfta din nya kombination innan du använder låset.

Specifikationer

  • 120 cm långt
  • Diameter 10 mm
  • Justerbart nummerlås
  • Välj mellan blå, grön eller rosa

Kvalitetsnivå
Detta lås är producerat av solida material och är därför mycket hållbart.

Underhåll
Vi rekommenderar att man smörjer låshuset med syrafri olja efter behov, beroende på hur ofta låset används. Utöver detta så är det alltid bra att ge låset en lätt rengöring när det behövs.

Available variants:

Blå, Grøn, Pink

Inga recensioner för denna produkt.