Frakt från 59 SEK 365 dagars returrätt
Detta extra breda YWS-ringlås är för fast montering på den bakre ramen. När du köper en cykel finns det vanligtvis ett ringlås på den; men om det skulle gå sönder eller skadas, är YWS-ringlåset ett superbra erbjudande för ett…
Läs mer
SEK 309,00
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Frakt från 59 SEK Frakt från 59 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Detta extra breda YWS-ringlås är för fast montering på den bakre ramen. När du köper en cykel finns det vanligtvis ett ringlås på den; men om det skulle gå sönder eller skadas, är YWS-ringlåset ett superbra erbjudande för ett ringlås som kan eftermonteras. YWS-låset är försäkringsgodkänt.

Ansökan
YWS cykellås är ett ringlås med en nyckel som passar nästan alla cyklar. Låset är avsett för fast montering i gängan på den bakre ramen, som du monterar med en skruvmejsel och skiftnyckel. Låset skyddar mot stöld och uppfyller försäkringskraven för cykellås. Kom alltid ihåg att låsa din cykel när du lämnar den.

Specifikationer

  • Färg Svart
  • Vikt: 655 gram
  • Försäkring godkänd
  • Avstånd mellan låsarmarna: 6 cm.
  • Avstånd bulthål: 10,2 cm.
  • 2 nycklar ingår

Kvalitetsnivå
YWS ringlås är försäkringsgodkänt och därför får du ett garantibevis tillsammans med låset. På detta certifikat måste du fästa ramnumret på din cykel samt nyckelnumret för låset. Det är viktigt att du bifogar garantibeviset tillsammans med fakturan du får från Cykelpartner efter ditt köp. Om din cykel skulle bli stulen behöver ditt försäkringsbolag låscertifikatet samt ett kvitto för inköp av låset.

hopsättning
Var noga med att köpa ett fäste för bromsen om du monterar detta ringlås OM låset ska monteras på en 20- eller 24 "-cykel. De flesta cyklar är utrustade med nödvändiga skruvar, om detta inte är fallet måste du köpa två skruvar och två brickor YWS ringlås måste monteras i gängan på den bakre ramen

EAN: 5705532058554Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.