Med sina två krokar kan denna barncykelkorg monteras på ditt barns cykelstyr. De två krokarna gör det enkelt att montera korgen och ta bort den igen. I korgen kan till exempel ditt barn göra det. ha plats för en liten väska,…
Läs mer
Förr 61,00
SEK 47,45
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Med sina två krokar kan denna barncykelkorg monteras på ditt barns cykelstyr. De två krokarna gör det enkelt att montera korgen och ta bort den igen. I korgen kan till exempel ditt barn göra det. ha plats för en liten väska, docka eller nallebjörn.

Ansökan
Denna cykelkorg är designad för användning på barncyklar i storlek 12, 16 eller 18 ". Korgen är monterad över cykelns styr med hjälp av de två inbyggda krokarna. Den är lätt att skala och bära och kan användas av barn i alla åldrar. Inbyggda handtag gör det enkelt att ta korgen med dig så att ditt barn kan ta med sig sin leksak när cykeln parkeras.

Specifikationer

  • Passar 12, 16 eller 18 ″ barncyklar.
  • Färgen röd
  • Storlek: 24x17x13 cm
  • Med 2 krokar

Montering
Två krokar är fallet här, så att montering kan göras snabbt och enkelt utan att använda verktyg på den platsen.

kvalitetsnivå
Denna cykelkorg från Atredo är gjord av massivt metallnät, den är lätt att använda och kan tas av och på ditt barns cykel på en överblick.

Underhåll
Denna cykelkorg kräver inget särskilt underhåll. Torka av den med en fuktig trasa om den skulle bli smutsig. Vi rekommenderar att du inte försöker justera krokarna genom att böja dem, eftersom det kan försämra deras bärförmåga.

EAN: 5712934005697Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.