Ditt barn är i säkra händer med denna cykelhjälm, där skydd och komfort inte har sparats. Cykelhjälmen är tillverkad med en kompakt In-mold-konstruktion som formar ett hårt yttre skal tillsammans med ett robust och skyddande…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Ditt barn är i säkra händer med denna cykelhjälm, där skydd och komfort inte har sparats. Cykelhjälmen är tillverkad med en kompakt In-mold-konstruktion som formar ett hårt yttre skal tillsammans med ett robust och skyddande EPS-Liner inre skal. Detta ger dig det önskade sublima skyddet mot alla stötar och stötar när du kraschar, samtidigt som du håller hjälmen för MTB nere i vikt. Striden här är också väl fördelad över cykelhjälmen.

Komfort är inte ett ord att missa - och särskilt inte med denna cykelhjälm. Här tillhandahåller DOV-ventilationssystemet strategiska ventilationskanaler som har testats digitalt med olika styrkor för bästa ventilering. Denna ventilation kan hålla huvudet svalt genom att hålla huvudet härdat och ventilerat under hela cykeln. Denna ventilation kompletteras också av en ventilationskanal framför huvudet där den mest nödvändiga anatomi kan ventileras ordentligt. Dessutom är denna stora komfort utan att släcka det goda skyddet i cykelhjälmen.

Ansökan
Dissenter JR cykelhjälm från Sweet Protection visar sig vara mångsidig med sina specifikationer som kan hålla junior bekväm och skyddad under körning på hårda ytor. Cykelhjälmen är designad för användning på MTB, Trail och Enduro, där den kan ge en bra kombination mellan komfort och säkerhet. Hjälmen till MTB är tillverkad med OCCIGRIP-ratten som kan hjälpa till att uppnå bästa passform genom att justera bredden och höjden. Den optimala passformen kompletteras också av Comfort Pads, som visar huvudet mjukt och bekvämt under hela cykeln.

Specifikationer

  • Polykarbonat-monoskal
  • Konstruktion i form
  • EPS Liner
  • OCCIGRIP skivspelare
  • DOV-ventilation
  • Komfortdynor
  • STACC-ventilation
  • Vikt: 300 gram
  • Certifieringar: CE EN 1078, CPSC 1203
  • Svart färg

kvalitetsnivå
Sweet Protection är ambitiösa med sina produkter och mönster som återspeglar företagets egna idéer om att man inte ska hålla tillbaka av sina produkter när det gäller prestandanivån. Komfort och funktionalitet är alltså en väsentlig del av produkterna med robusta material och innovativa tekniker. Detta ger produkterna en kvalitetsnivå som kan hålla jämna steg med hög prestanda av amatörer och proffs. Kunden kan således vara bekväm att köpa produkter från ett företag som ger kunden stor frihet.

Underhåll
Vi kan bara rekommendera användaren att torka av cykelhjälmen med en fuktig trasa för smuts och skräp. Vi rekommenderar dock inte att du använder starka tvättmedel för detta, eftersom det kan skada cykelhjälmen.

Guide storlek guide

Storlek XS / S S / M M / L L / XL
Centimeter 50 - 53 cm 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
inches 19,68 - 20,85 " 20,85 - 22 " 22 - 23,20 " 23,20 - 24 "


Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.