Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
1 anmeldelser
Giro Trinity Sport är en cykelhjälm som är lätt att använda och anpassa. Allt detta  en bra kombination med säkerhet, prestation och komfort som ger den perfekta hjälmen. Cykelhjäl…
Läs mer
SEK 469,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Giro Trinity Sport är en cykelhjälm som är lätt att använda och anpassa. Allt detta  en bra kombination med säkerhet, prestation och komfort som ger den perfekta hjälmen. Cykelhjälmen är utvecklad med ett simpelt och säkert Giro anpassningssystem; Roc Loc® Air. Remmarna är lättjusterade och hakspännet är konstruerat så att det inte nyper i huden. Dessutom har hjälmen bra luftcirkulation med 22 ventilationskanaler, vilket ger en behaglig luftcirkulation som ger behaglig och bra komfort. Som extra kvalitet är Trinity Sport ROC In-moldkonstruerad, vilket betyder att hjälmens yttersta och innerska skal är ihopstöpta.

Användning
Trinity Sport ROC cykelhjälmen har en riktigt bra passform och kan användas både till vardag och till cykelsport. Denna hjälm kan snabbt anpassas i storlek för att passa din individuella passform. Giros erfarenheter med hänsyn till huvudstorlekar för bestämda befolkningsgrupper har resulterat i att denna hjälm är utvecklad i Universal Fit, som passar störstadelen av befolkningen. Hjälmen kan även användas både med och utan pannband eller hjälmhuva.

Specifikationer

  • Färg: Matt grå/vit
  • Åldersgrupp: Junior och vuxen
  • Invändig omkrets:
    • Str: 54-61 cm
  • CE EN 1078
  • 22 ventilationshål
  • In-Mold polycarbonate skal
  • Roc Loc® Air justeringssystem
  • Reflexdetaljer

Justering
Roc Loc® Air justeras genom att vrida skivan med din tumme medurs för att strama till och moturs för att lossna. Anpassningssystemet bör sitta tätt mot huvudet med inte så stramt att det känns obehagligt. Med Roc Loc® Air systemet kan hjälmen justeras både i omkrets och "upp/ner".

Kvalitetsnivå
Hjälmen är tillverkad i In-mold vilket betyder att det inre och yttre skalet är stöpta ihop. Detta ger dig en hjälm med starkt skydd och imponerande kvalitet. Hjälmen är godkänd efter EN1078 vilket är din säkerhet för att hjälmen uppfyller de eurpeiska standarderna inom säkerhet, miljö och sundhet.

Underhåll
Hjälmen kräver inget speciellt underhåll. Torka av med en fuktig trasa vid behov. Undvik starka rengöringsmedel då det kan skada hjälmen och ödelägga dess funktion.

2017-10-09
Super god cykelhjelm til super god pris. Bruger den sammen med min racercykel. Den er nem at indstille så det er muligt både at have hue/pandebånd under. Helt sikkert pengene værd.