Giro Dime FS skapar trygghet och trygghet för ditt barn, så det blir en bra upplevelse att cykla. Cykelhjälmen är tillverkad med ett tufft ABS-hård yttre skal, där chockerna styrs av det robusta EPS-skyddet i skalet. Hjälmen…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Giro Dime FS skapar trygghet och trygghet för ditt barn, så det blir en bra upplevelse att cykla. Cykelhjälmen är tillverkad med ett tufft ABS-hård yttre skal, där chockerna styrs av det robusta EPS-skyddet i skalet. Hjälmen ger hög ventilation med svetttransporterande kuddar och 8 luftkanaler, så ditt barns huvud kommer fortfarande att vara härdat efter en dag fylld med lek. Dessutom är det yttre skalet belagt med polyuretan för att minska daglig slitage.

Ansökan
Giro's Dime FS sätter höga krav på ditt barns säkerhet, så att leka och cykla kan vara en rolig och rolig upplevelse. Cykelhjälmen har en bra passform som kan justeras med Roc Loc-justeringssystemet så att perfekt passform kan uppnås. Systemet används endast genom att vrida en ratt på baksidan av cykelhjälmen. Hjälmens storlekar varierar dock, så passformen kan vara mer detaljerad. Cykelhjälmen riktar sig till barn i åldern 0-12 år och kan användas både för cykling och skateboard.

Specifikationer

  • Färg: Matblå
  • Åldersgrupp: Barn och juniorer upp till ca. 12 år.
  • Inre omkrets: 47-51 cm eller 51-55 cm
  • Godkännanden: CE EN 1078 och CPSC
  • ABS Full hårkroppsskal med EPS-foder
  • Svetttransporterande kuddar i olika storlekar för bättre passform
  • Roc Loc® justeringssystem
  • 8 luftkanaler

kvalitetsnivå
Giro sätter höga krav med sitt varumärke, som har levererat kvalitetsprodukter till amatörer såväl som proffs i många år. Företaget är specialiserat på innovation, komfort och funktionalitet och försöker därmed optimera användarens prestanda.

Underhåll
Giro Dime FS kräver inte mycket underhåll, men kan dra nytta av en våt trasa med smuts och smuts.Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.