Denna Dime cykelhjälm är designad för barn och ungdomar, byggd på samma principer som den vuxna Giro Quarter cykelhjälmen. där samma goda principer för säkerhet finns. Tillverkad med ett hårt yttre skal, använder Dime EPS-sk…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Denna Dime cykelhjälm är designad för barn och ungdomar, byggd på samma principer som den vuxna Giro Quarter cykelhjälmen. där samma goda principer för säkerhet finns. Tillverkad med ett hårt yttre skal, använder Dime EPS-skydd under skalet så att hjälmen kan skydda mot stötar. Svetttransporterande kuddar har utformats i hjälmen så att barnets huvud förblir härdat medan en polyuretanbeläggning syns på det yttre skalet. Detta skyddar mot daglig slitage.

Ansökan
Dime FS från Giro skapar hög säkerhet för ditt barn, så upplevelsen av att cykla blir bra. Storleken på denna cykelhjälm varierar, men kan användas av barn så låga som ålder noll. Cykelhjälmen kan användas både för cykling och skateboard och är mycket lätt att använda. Cykelhjälmen är utrustad med Roc Loc-justeringssystemet, så justeringen görs endast med en vridknapp på baksidan. Således kan den perfekta passformen uppnås.

Specifikationer

  • Färg: Citron / isberg
  • Åldersgrupp: Barn och juniorer upp till ca. 12 år.
  • Inre omkrets: 47-51 cm eller 51-55 cm
  • Godkännanden: CE EN 1078 och CPSC
  • ABS Full hårkroppsskal med EPS-foder
  • Svetttransporterande kuddar i olika storlekar för bättre passform
  • Roc Loc® justeringssystem
  • 8 luftkanaler

kvalitetsnivå
Under många år har Giro levererat kvalitetsprodukter till marknaden, där innovation, komfort och funktionalitet har varit nyckelord. Företaget har producerat såväl för amatörer som för yrkesverksamma, där produkterna har hjälpt till att öka prestandan. Kunden kan därför vara säker när han köper produkter från Giro.

Underhåll
Cykelhjälmen kräver minimalt underhåll, och du kan torka av hjälmen med en fuktig trasa om det behövs. Kuddarna är tvättbara och allergivänliga.Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.