GripGrabs Women's ProGel-handske är känd för att vara en av de populäraste och bekvämaste handskarna på marknaden. Den är tillverkad av lätta material av bästa kvalitet, som gör handsken komfortabel och ger händerna maximal f…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

GripGrabs Women's ProGel-handske är känd för att vara en av de populäraste och bekvämaste handskarna på marknaden. Den är tillverkad av lätta material av bästa kvalitet, som gör handsken komfortabel och ger händerna maximal frihet till att röra sig. Stoppningen, som är 4 mm DoctorGel, gör att risken för sovande och trötta händer minimeras.

Användning
Detta är några av marknadens populära handskar och kan användas både till träning, pendling och touringcykling. Om man lätt får sovande fingrar (cyclist's palsy) under träningen så gör denna handskes stoppning, som består av 4 mm DoctorGel, att detta problem minimeras. Handsken är utrustad med ett pull-off-system, som inte bara gör det enklare att få av handsken, utan även ger den en längre levnadstid. Handskens handflata är av Serino-konstläder, som ger ett bra grepp runt styret, och de smarta gMagnets håller ihop handskarna när du inte har dem på händerna.

Specifikationer

  • Färg: Lila/Svart
  • 4 mm DoctorGel-stoppning
  • Sweat Wiper
  • Serino konstläder på handflatan
  • Flexibel Lycra på handryggen
  • Reflexloggor på bägge handskar
  • Pull-off-system
  • gMagnets

Kvalitetsnivå
GripGrab är en dansk producent som prioriterar komfort och kvalitet. De vill bara bäst inom design av kvalitets-cykelhandskar för både kvinnor och män. Därför kan du som kund vara säker på att man använt de bästa materialen till produkterna.

Underhåll
Handskarna kan tvättas i maskin med kläder i samma färg. De får inte torktumlas, blekas, vridas ur eller strykas.

Vägledande storleksguide

Storlek (cm)

XS

S

M

L

Handens omkrets

     <16.5

     16.5-18.0

     18.0-19.4

     >19.4

Handens längd

     <15.5

     15.5-16.5

     16.5-17.7

     >17.7

 

Available variants:

XS

2018-05-28
Købte dem mod sovende hænder. Det virker