Med denna Essential Super Gel Glove levererar AGU en utmärkt cykelhandske för dig som vill ha god komfort och ett säkert grepp till ett överkomligt belopp. Cykelhandsken är gjord av ett andningsbart nätmaterial och har silik…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Med denna Essential Super Gel Glove levererar AGU en utmärkt cykelhandske för dig som vill ha god komfort och ett säkert grepp till ett överkomligt belopp. Cykelhandsken är gjord av ett andningsbart nätmaterial och har silikontryck på insidan av handen för att ge dig ett säkert grepp om din cykels styr.

Ansökan
Essential Super Gel från AGU är ett utmärkt val av cykelhandskar för dig som är ny eller lätt praktiserad i sporten. Handsken ger dig stor komfort med sin 4 mm tjocka gel vadder som absorberar chocker och skakningar. På heta dagar när svetten dyker upp på pannan kommer du att uppskatta den lilla frottéduken som sitter över tummen. Tyget är lämpligt för att torka av svett och fukt bort från pannan.

Specifikationer

  • Färg Svart
  • Material: Stretchmask
  • Handduksektion på tummen
  • 4 mm gelstoppning
  • Kardborre-close
  • Silikontryck i handflatan.

kvalitetsnivå
Du får en utmärkt cykelhandske här till ett extremt fördelaktigt pris. Cykelhandsken har bra stoppning och är utformad för att ge ett bra grepp på cykelstyret. Samtidigt täcks det naturligtvis av AGU: s 3-års garanti.

Underhåll
Dessa cykelhandskar kan tvättas försiktigt vid 30 grader. Vi rekommenderar att du använder ett speciellt tvättmedel för detta ändamål.

Guide storlek guide:

S M L XL XXL 3XL
handomkrets <21,5 cm 21,5-23 cm 23-24,5 cm 24,5-26 cm 26-27,5 cm > 27,5 cm

Available variants:

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XLDenna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.