Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
5 anmeldelser
Denna saxmodell är enkel att montera och den tar minmalt med plats i bagageutrymmer när den fällts ihop. Hållaren levereras med en säkerhetssplint, så du undviker att den fälls ihop under …
Läs mer
SEK 269,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna saxmodell är enkel att montera och den tar minmalt med plats i bagageutrymmer när den fällts ihop. Hållaren levereras med en säkerhetssplint, så du undviker att den fälls ihop under användning. Cykelhållaren är 54 cm i utfällt tillstånd och med 23 cm långa armar. Det rekommenderas att du spänner fast cyklarna med en stropp eller liknande under transport.

Användning
Cykelhållaren kan användas till maximalt 2 cyklar. Observera dock att armarna endast är 23 cm och det kan därmed vara lite besvärligt med 2 cyklar.

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Lastförmåga cykler: 2
  • Inkl. säkerhetssplint
  • 54 cm i utvikt tillstånd, med 23 cm armar

Montering
Man placerar cykelhållaren på dragkroken och skjuter bägge huvudarmarna åt sidan. Därefter pressar man handtaget till vågrätt position (ovanifrån med rak hand, för att undvika att få den i kläm). Nu kan man placera cykeln på den. Det är din plikt att sätta fast cykeln ordentligt med rep, stroppar eller liknande.

Säkerhet och kvalitet
Eftersom cyklarna täcker nummerskylten ska du sätta på en nummerskylt, eftersom det är lagkrav på att den ska vara synlig. Med denna saxmodell medföljer en säkerhetssplint, som gör att hållaren inte fälls ihop under användning.

Underhåll
Denna cykelhållare kräver inte mycket underhåll men det rekommenderas att den torkas av med en fuktig trasa, om cykelstativet är vått eller smutsig, eftersom den då kommer hålla längre.

2019-09-22
Lukkemekanisme er ikke til at åbne igen. Har ingen isolering på metal, så cykler hænger metal mod metal. Har kasseret den. Et sekundaprodukt.
2019-09-17
der er kun lige plads til to racer cykler og den skal have noget styrbånd eller anden form for beskyttelse på for ikke at ridse cyklerne. Kvalitet og den billige pris hænger nok lidt sammen. Jeg ville ikke købe igen.
2019-08-13
2018-12-20
Jeg går ud fra, at varen er i orden, men da den skal bruges som julegave er den ikke pakket ud endnu.
2017-08-31
Den passer ikke til vores træk - øv - kan ikke sendes retur da vi har prøvet at få den på trække.