Detta läckra par Beam-solglasögon från AGU är perfekta för cykling, löpning och utomhusaktiviteter. Det moderna utseendet är extremt populärt och de sitter bra. Linsen i ett stycke är utrustad med ventilationshål, vilket är …
Läs mer
SEK 279,00
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Detta läckra par Beam-solglasögon från AGU är perfekta för cykling, löpning och utomhusaktiviteter. Det moderna utseendet är extremt populärt och de sitter bra. Linsen i ett stycke är utrustad med ventilationshål, vilket är särskilt trevligt om du använder glasögonen för att cykla.

Ansökan
Detta Beam-sportögon från AGU är enkelt och underbart bekvämt att bära. Bland annat. på grund av de sex ventilationshålen i själva linsen som låter kylluft passera igenom, så att du kan svalna. Glasögonen minskar bländningen och ger ett brett synfält.

Specifikationer

  • Färg vit
  • Material: Grillamide TR90
  • UV400-lins
  • Tillverkad av anti-allergiframkallande material
  • Linser med ventilation
  • Levererad förvaringsväska

kvalitetsnivå
Detta kvalitetsglasögon har ett UV400-värde och skyddar därför väl från solens farliga strålar. Samtidigt är det tillverkat av allergivänliga material. Naturligtvis täcks glasögonen av AGU: s 3-års garanti.

Underhåll
Dessa AGU-sportglasögon är lätta att rengöra med en fuktig trasa om de blir smutsiga. Vi rekommenderar att du använder glasögon och glasögon för detta ändamål. Förläng livslängden på dina glasögon genom att förvara dem i den medföljande förvaringsväskan eller glasögonväskan.

EAN: 8717565549425Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.