Här hittar du ett par bekväma Beam-solglasögon från AGU som passar bra för cykling, löpning och olika utomhusaktiviteter. Glasögonen har ett modernt utseende som passar i de flesta sammanhang, även utanför sporten, och så si…
Läs mer
SEK 349,00
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Här hittar du ett par bekväma Beam-solglasögon från AGU som passar bra för cykling, löpning och olika utomhusaktiviteter. Glasögonen har ett modernt utseende som passar i de flesta sammanhang, även utanför sporten, och så sitter de bara otroligt bra. Linsen i ett stycke har sex ventilationshål som särskilt uppmärksammas när du använder glasögon för cykling.

Ansökan
AGU: s Beam-sportglasögon har en lätt och bekväm design som passar ett brett utbud av sportaktiviteter. Solglasögon har sex ventilationshål i linsen, vilket tillåter luft att passera genom och runt huvudet, vilket hjälper till exempel att kyla dig ner. cyklar eller springer. Samtidigt hjälper glasögonen att minska bländningen och ger dig ett brett synfält.

Specifikationer

  • Färg Svart
  • Material: Grillamide TR90
  • UV400-lins
  • Tillverkad av anti-allergiframkallande material
  • Linser med ventilation
  • Levererad förvaringsväska

kvalitetsnivå
Detta kvalitetsglasögon har ett UV400-värde och skyddar därför väl från solens farliga strålar. Samtidigt är det tillverkat av allergivänliga material. Naturligtvis täcks glasögonen av AGU: s 3-års garanti.

Underhåll
Dessa AGU-sportglasögon är lätta att rengöra med en fuktig trasa om de blir smutsiga. Vi rekommenderar att du använder glasögon och glasögon för detta ändamål. Förläng livslängden på dina glasögon genom att förvara dem i den medföljande förvaringsväskan eller glasögonväskan.

EAN: 8717565549418Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.