Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
4 anmeldelser
Här får du ett par fina och mycket funktionella löpar- och cykelglasögon, som ger en önskad kvalitet och optimering under träning eller tävling. Cykelglasögonen är tillverkade med…
Läs mer
SEK 405,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Här får du ett par fina och mycket funktionella löpar- och cykelglasögon, som ger en önskad kvalitet och optimering under träning eller tävling. Cykelglasögonen är tillverkade med en flexibel och slittålig ram samt en mycket låg vikt. Löparglasögonen har utbytbara och skyddande glas, som gör att de kan användas efter behov och väderförhållande. Linserna ger skydd för ögonen och har 100% skydd mot UV-strålar. Komforten är dessutom stor, eftersom dessa löparglasögon kan justeras allt efter behov.

Användning
X-Rage från Smashes By Munks ger bra möjligheter för en hög prestation, där varken vikt eller solljus kommer störa. Cykelglasögonen kan användas till både löpning och cykling. De olika linserna kan användas till olika ändamål, där de gula passar till vanligt och molnigt väder, medan de i orange och smoke passar till starkt solljus.

Specifikationer

  • 100% UVA + UVB-skydd.
  • Mycket flexibel och hållbar ram
  • Justerbara näskuddar
  • Mycket lätta
  • 3 utbytbara glas: gul, orange, smoke
  • Förvaringsetui till allt

Kvalitetsnivå
Hos Smashed by Munks är kvalitén alltid på topp, ihop med komfort och funktionalitet. Produkterna är tillverkade i solida material med innovativa teknologier, som ger en optimal prestationsnivå till användaren. Dessutom till ett bra pris! Du som kund kan därför känna dig trygg vid köp av produkter från Smashed by Munks.

Underhåll
Dessa glasögon ska bara torkas av med en fuktig trasa om de blir smutsiga.

2019-04-30
Briller var bedre end forventet , og så var der hurtig levering.
2019-04-27
Super fine briller, men jeg savner en brugervejledning på hvordan man skifter glas??????
2019-04-16
Gode til prisen
2019-04-14