Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Här får du ett läckert par Stark HD cykelglasögon. De är AGUs absolut bästa solglasögon, som inte bara skyddar dig till 100% mot UV-strålar, utan även har otaliga fantastiska ege…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2019-10-20
Förr 509,00
SEK 405,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Här får du ett läckert par Stark HD cykelglasögon. De är AGUs absolut bästa solglasögon, som inte bara skyddar dig till 100% mot UV-strålar, utan även har otaliga fantastiska egenskaper. Ramen är t.ex. tillverkad i det otroligt flexibla men samtidigt robusta och hållbar Grilamid TR90-materiale, så de klarar det mesta. Linserna har tillverkats med hjälp av en speciell HD-teknik, som gör att du får en klar och skarp bild. På ytan har linserna fått en hydrofobisk behandlning. Glasögonen har därmed fått en speciell nano-teknologisk behandling, som gör att vatten och smuts rinner av glaset. Det kommer inte droppar från varken regn eller svett. Samma teknologi minskar fettfläckar på linsen.

Användning
Du får här AGUs fantastiska Stark-glasögon, som är perfekta som cykelglasögon, tack vare Starks inbyggda ventilationshål, som låter sval luft passer genom glasögonen. Solglasögonen kan även användas som t.ex. löparglasögon eller till andra typer av utomhusaktiviteter, där det är viktigt att du ser klar även i starkt solljus.

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Glastyp: Brytsäkert och okrossbart polykarbonat
  • Justerbar näsklämma
  • Ram: Grilamid TR90
  • 100 % UV-skydd
  • Mjuk allergivänlig antiglid-gummi på näskudde och skalmar
  • Förvaringspåse i mikrofiber
  • UV400 HD-linser
  • Innehåller tre olika linser till olika ljusförhållanden

Kvalitetsnivå
Du får här ett par solglasögon av absolut toppkvalitet. Materialen och teknologierna, som använts till att skapa dessa glasögon, är bland de bästa i världen. Man har dessutom tänkt på alla detaljer. De extra utluftningshålen gör t.ex. att glasögonen inte immar igen så lätt, även om du svettas. Glasögonens beläggning gör att svett- och fuktdroppar på linser inte förvränger din syn och alla kontaktytor är naturligtvis förseddda med en gummibeläggning, så gör att glasögonen sitter som de ska.

Underhåll
Se till att putsa dina glasögon med jämna mellanrum och förvara den i medföljande påse eller ett fodral. På det sättet förlänger du dina solglasögons levnadstid. För att skydda den speciella hydrofobiska beläggningen på glasögonen är det viktigt att du men jämna mellanrum tvättar glasögonen med vatten, för att ta bort eventuellt kemikalier som kan lösa upp beläggningen.

No reviews for this item.