Schwalbe kommer här med deras vidareutvecklade Durano Plus-däck, som nu tillverkats med en Addix gummiblandning. Denna high performance kompound ger dig en maximal prestanda och håller till många kilometer. Däcket är tillverk…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Schwalbe kommer här med deras vidareutvecklade Durano Plus-däck, som nu tillverkats med en Addix gummiblandning. Denna high performance kompound ger dig en maximal prestanda och håller till många kilometer. Däcket är tillverkat med 67 EPI (Ends Per Inch). Det är ordentligt skyddat mot punkteringar med SmartGuard inlägg. Detta elastiska special-gummilager på 5 mm är, under normala förhållanden, nog till att förhindra punkteringar.

Användning
Schwalbe har utvecklat detta däck till tour- ocj sportcyklar med 700c hjul. Vi rekommenderar speciellt däck i denna storlek till de något tyngre cyklister, eftersom däcket har lite större luftkammare. Detta däck är ett kanttrådsdäck och är därmed lite tyngre än ett vikbart däck och är inte lika smidigt, men har samma slittålighet. Smart Guard punkteringsskyddet i däcket är det mest effektiva skyddsinlägget till cyklar, som inte ens ett häftstift kan tränga igenom. Detta däck har något så speciellt som ett Twin Skin-hölje, som med sitt extra gummilager på sidorna skyddar fantastiskt mot snittskador och ger en jämn färgning.

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Vikt: 410 gram
  • Storlek: 700x23c (23-622)
  • Däcktyp: Tråddäck
  • Smart Guard punkteringsskydd
  • Gummityp: Addix
  • Hölje: Twin Skin
  • 67 EPI (Tread Per Inch) Nylontrådar per tum.
  • Rekommenderat däcktryck:  6,0 - 10,0 BAR (85 - 145 PSI)

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Schwalbe Durano Plus dæk er utrolig nemt at montere, og det sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 6,0 - 10,0 BAR/85 - 145 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt, vi anbefaler ca. hver 10. dag.

Available variants:

700x23c (23-622), 700x25c (25-622)

Inga recensioner för denna produkt.