Fraktfritt vid
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Denna Bike Attitude skivbroms-bromsskiva har internationella standardmått och används i kombination med skivbromskaliber. Bromsskivan är 160 mm i diameter och ska användas till 6-bults montering. Utö…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2020-03-01
Förr 155,00
SEK 138,79
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid
'

Denna Bike Attitude skivbroms-bromsskiva har internationella standardmått och används i kombination med skivbromskaliber. Bromsskivan är 160 mm i diameter och ska användas till 6-bults montering. Utöver detta är BCD-måttet 44 mm.

Användning
Bromsskivan används till många olika cyklar som har skivbromsar monterat. Bromsskivan kan användas till både fram och bak. Den monteras med 6 bultar, som medföljer, och därför ska det finnas 6 hål i navet.

Specifikationer

  • Vikt bromsskiva : 130 gram
  • Bromsskivan är 1,52 mm tjock
  • 6 bultar
  • Diameter: 160 mm
  • Rostfritt stål
  • Spänning 6 till 8 Nm

Kvalitetsnivå
Denna Bike Attitude bromsskiva användas på många cyklar på marknaden och den har en hög kvalitetsnivå. Den är producerad i rostfritt stål och är ISO-certificerad. Dessutom är den värmebehandlad, så vridning elimineras.

Montering
De 6 bultarna spänns stegvis tills en spänning på 6-8 Nm är uppnådd på alla bultar.

Underhåll
Du bör undvika att spruta olja eller fett på skivorna, eftersom detta förstör både skivor och klossar. Skölj gärna med vatten efter varje tur, för att få bort smuts som sliter på delarna.

No reviews for this item.